Expo Uganda's Special Needs - bezoeken en rondleidingen
Hoewel ongeveer 13% van de Oegandese kinderen een beperking heeft, worden Oegandese ouders met een kind met een beperking vaak uitgesloten. Het Oegandese Angel's Centre komt op voor hun rechten. 11.11.11 zet deze krachtige mensen centraal in zijn huidige campagne.

Voor Uganda's Special Needs maakte fotograaf Joris Casaer portretten van Oegandese families die Kinderen met een beperking groot brengen. De families zelf namen polaroid foto's van hun dagelijks leven. Uganda's Special Needs stelt ze samen tentoon. Deze tentoonstelling van 11.11.11 is een samenwerking met Field, een creatief collectief dat onderzoeksresultaten van wetenschappers uit alle domeinen op een boeiende manier naar een breed publiek communiceert.

Schrijf je hier in om een bezoek of rondleiding aan de expo te organiseren. Ter info, bezoeken en rondleidingen zijn gratis.
Email address *
Naam contactpersoon *
Your answer
GSM/telefoonnummer contactpersoon *
Your answer
Naam van organisatie/school/groep *
Your answer
Adres van organisatie/school/groep *
Your answer
Type *
Gewenste datum en uur (Indien meerdere momenten mogelijk, geef dit hier aan) *
Your answer
Mogelijke data:
- Stadsmagazijn, Antwerpen: dinsdag 1 tot zaterdag 26 oktober 2019 tijdens de openingsuren van de zalen: https://www.stadsmagazijn.be/page/4078/openingsuren
- 't Werkhuys, Borgerhout: op afspraak tussen zaterdag 2 en zaterdag 30 november 2019 (uitgezonderd op maandag- en dinsdagavond). De Expo is in deze periode standaard open voor bezoeken op zaterdagen van 13u tot 17u.
- Districthuis, Deurne: op afspraak tussen zaterdag 18 januari en zaterdag 15 februari 2020. De expo is in deze periode standaard open voor bezoeken op zaterdagen van 13u tot 17u.
Aantal personen *
Your answer
Gemiddelde leeftijd van de groep
Your answer
Opmerkingen
Your answer
Bevestiging
Je bezoek is pas definitief wanneer je via mail een bevestiging van je gekozen datum en uur hebt ontvangen. Bij vragen kan je ons contacteren via ugandas.specialneeds@gmail.com.

A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service