Webinars: een duurzaam internationaliseringsbeleid (in de volwasseneneducatie)
Doet jouw school aan internationalisering? Stuur je docenten of vormingsmedewerkers op buitenlandse nascholing? Gaan jouw cursisten op buitenlandse stage? Delen jouw cursisten een project met collega's in het buitenland? Breng je het buitenland binnen in jouw organisatie?

Maak al deze initiatieven duurzaam en vergroot zo de impact ervan!

Hoe? Veranker ze in een internationaliseringsbeleid dat je koppelt aan je pedagogisch project, missie en visie en werk zo verder aan een duurzame internationaliseringsstrategie.

Om je hierbij te helpen ontwikkelden Alden Biesen en Europahuis Ryckevelde in opdracht van het departement Onderwijs en Vorming een toolbox voor de volwasseneneducatie. Deze bevat een zelftest om te zien hoe ver je organisatie al staat en 10 hoofdstukken vol tips, tricks en interactieve klikkaders.

Klaar om je internationaliseringsbeleid vorm te geven? Schrijf je dan vandaag nog in voor een of meerdere verdiepingswebinars.

De webinars vinden telkens plaats van 13.30u. tot 14.30u. Let op: de webinar van vrijdag 11 september is een introductiewebinar en duurt slechts 30 minuten. De webinar van 20 november is uitzonderlijk van 11u. tot 12u. ook de extra introductiewebinar op 13/10 is om 11u.!

Enkele dagen ervoor ontvang je een link die je toegang geeft tot de webinar.

Kan je niet deelnemen, maar wil je op de hoogte blijven van ons begeleidingsaanbod in 2020-2021, mail julie.focquet@vlaanderen.be
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy