Impact Lab 2020 The Next Step Voorinschrijving
Email address *
Stel je voor dat je er niet bij geweest zou zijn....
Het grote succes van vorig jaar krijgt een vervolg...maar wanneer?
Het tweede Nederlandse Impact Lab zou 10-06-2020 van 13.30-20.00u plaats hebben gevonden... Vanwege Corona is er besloten deze te verplaatsen naar een later moment. Wanneer hangt af van de maatregelen en veiligheid. Wil je er zeker bij zijn, laat het ons via dit formulier weten. Twijfel je nog, schrijf je toch vast in, je bent tot niets verplicht.
Dus geef snel je gegevens door en blijf op de hoogte. Zodra er meer bekend is vragen we je om over te gaan tot definitieve aanmelding en inschrijven van de workshops.


Tijdens ons Impactlab laat je jezelf deze dag inspireren door professionals uit de praktijk en kun je ervaringen delen met collega's uit heel het land.

Tijdens het Impact Lab in Eindhoven verbreden wij het aanbod t.o.v vorig jaar. We gaan de volgende stap maken met onderwijs en ICT. We verdiepen ons op de toepasbaarheid in de klas, waarin vaardigheden als Samenwerking Communiceren, Kritisch denken en Creativiteit ons naar de volgende stap brengen. We staan zeker stil bij de ontwikkeling die we met elkaar hebben doorgemaakt en helpen dit verder uit te breiden en te verankeren in de dagelijkse praktijk

Voor een impressie van vorig jaar kijk zeker even naar deze link: https://www.linkedin.com/posts/ise-internationalschooleindhoven_google-impactlab-activity-6532267668869824513-HMg7
Voornaam *
Achternaam *
Werkzaam in het *
Required
Uw rol in het onderwijs is?
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy