Prijava za sudjelovanje u online aktivnostima projekta "Rana intervencija u djetinjstvu – partnerstvo obitelji i stručnjaka" koji se provodi uz podršku Zaklade ICF
Poštovana/poštovani,

zahvaljujemo Vam na interesu i prijavi za sudjelovanje u online aktivnostima projekta "Rana intervencija u djetinjstvu – partnerstvo obitelji i stručnjaka" koji HURID provodi uz podršku Zaklade ICF. 

Ciljevi projekta su: 1) unaprijediti podršku stručnjacima u provođenju usluga rane intervencije u djetinjstvu usmjerenih na jačanje obiteljskih kapaciteta i djetetovih potencijala te 2) zagovarati partnerski odnos roditelja i stručnjaka.

VAŽNA NAPOMENA:
U okviru provedbe edukativnih radionica, HURID prikuplja vaše osobne podatke (ime, prezime, e-mail adresa, grad i ustanova zaposlenja, zanimanje i broj licence/dopusnice) u svrhu dostavljanja obavijesti i materijala vezanih uz edukaciju i mogućeg kontaktiranja zbog nejasnoća, evidencije sudjelovanja i usavršavanja sudionika. Razlog za prikupljanje podataka je ugovorna obveza sa Zakladom ICF. Vaše podatke ćemo čuvati šest godina od završetka aktivnosti, što je ujedno i zakonski rok. Pravo uvida u Vaše osobne podatke imaju isključivo HURID-ovi voditelji projekata, odnosno osobe ovlaštene za zastupanje udruge, koje su ujedno i odgovorne za obradu osobnih podataka.
Vaše osobne podatke HURID može dostaviti samo onim trećim osobama (primateljima) s kojima ima ugovornu obvezu – Zaklada ICF te, uz Vaš pristanak, strukovnim društvima u svrhu ostvarivanja članskih prava (npr. bodovanje sudjelovanja).
U HURID-u ne postoji automatizirano donošenje odluka. Također, Vaši osobni podaci se ne prenose u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju, ne koriste se u marketinške svrhe niti se javno objavljuju.
Imate pravo na pristup svojim osobnim podacima, pravo na njihovo brisanje, pravo na ispravak podataka i ograničenje obrade, pravo na prigovor i pravo na prenosivost podataka. Ako se obrada temelji na privoli, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu.
Kontakt osoba kojoj se možete obratiti pisano ili usmeno radi ostvarivanja svojih prava je Marina Šimanović (e-mail: hurid@hurid.hr, mob: 095 9111 487).
Unosom svojih podataka u ovaj obrazac potvrđujete da ste pročitali prethodno navedene informacije.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vaše ime i prezime: *
Ja sam: *
Grad u kojem radite (ako ste stručnjak) / živite (ako ste roditelj): *
Naziv ustanove (ako ste stručnjak):
Zanimanje (ako ste stručnjak):
Clear selection
E-mail (dodatna provjera): *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy