Retreat De Craftorij 2015: Artfusion with Nathalie Kalbach and Birgit Koopsen


Welkom op het inschrijfformulier voor het Retreat De Craftorij 2015! (Scroll down for the English version!)


DE CRAFTORIJ RETREAT 2015: Artfusion met Nathalie Kalbach en Birgit Koopsen

Zo is het Retreat voor ons gevoel net voorbij en zo zijn we al aan het plannen voor het nieuwe jaar!
Onverwacht komt de mooie kans voorbij om twee geweldige teachers te boeken voor het Retreat van 2015. En wat doe je dan?! Ja zeggen natuurlijk!
Helemaal vanuit Amerika komt niemand minder dan Nathalie Kalbach samen met onze eigen Nederlandse Birgit Koopsen naar Ede om met De Craftorij voor jullie een heerlijk weekend te verzorgen! Dit weekend gaat plaatsvinden op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni 2015.

Wil je meer informatie over de prachtige creaties van Nathalie en Birgit? Bezoek dan vooral hun website:
Nathalie Kalbach: www.nathaliestudio.com
Birgit Koopsen: www.birgitkoopsen.nl

De locatie is net als bij de voorgaande Retreats Hotel De Paasberg in Ede. Hotel De Paasberg staat bekend om hun goede zorgen en heerlijke eten in hun restaurant CHA House.

Vul alle vragen zo volledig mogelijk in, zodat wij de juiste en complete informatie tot onze beschikking hebben.
Lees voordat je verder gaat eerst de informatie en voorwaarden goed door.

Hoe ziet het Retreat er voor 2015 uit?
Je kan op verschillende manieren deelnemen aan dit heerlijke weekend.
Boek je het Retreat 2015, dan boek je het volledig verzorgde verwenweekend en kom je twee dagen workshoppen onder leiding van onze teachers Nathalie en Birgit.
Mocht je niet het gehele weekend kunnen, dan is het mogelijk de workshopdagen los te boeken.
De locatie is zoals aangegeven Hotel De Paasberg te Ede.

De planning van de workshopdagen ziet er als volgt uit:

Dag 1
9:00 - 13:00 workshop
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 workshop
19:30 uur 3-gangendiner
Voor deze zaterdagavond hebben we (bij voldoende belangstelling) een leuke, maar niet al te vermoeiende activiteit gepland.

Op dag 1 van het Retreat ga je met zowel Nathalie als Birgit aan de slag, dubbel zoveel inspiratie en plezier dus!
Onderaan deze pagina is meer informatie na te lezen over deze super leuke Double Mono workshop!


Dag 2
9:00 - 13:00 workshop 1
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 workshop 2

Op dag 2 verzorgen Nathalie en Birgit ieder een eigen workshop. Tijdens deze dag volg je van beide dames een workshop.
Onderaan deze pagina is meer informatie na te lezen over deze inspiratie volle Art Journal workshops!


Boeken volledige weekend
Zoals aangegeven boek je bij het volledige Retreat, een compleet verzorgt verwenweekend, inclusief alle workshops en extra’s!

Het Retreat is inclusief 2x lunch, 1x ontbijt, 1x diner en de overnachting van zaterdag op zondag. De workshops starten op tijd. Als je van ver moet komen, dan is het daarom misschien verstandig om vrijdag 12 juni al naar het hotel te komen. Deze extra overnachting kost € 37,50 p.p.p.n. incl. ontbijt en uitgaande van een bezetting van 2 personen per kamer. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kan je aangeven op het inschrijfformulier. Wij zullen deze overnachting voor je boeken. Het diner van de vrijdagavond en zondagavond is niet inclusief. Mocht je hier gebruik van willen maken, boek dit diner dan via De Craftorij. De lunches op zaterdag en zondag en het diner op zaterdagavond is in restaurant CHA House en is exclusief de drankjes. Deze drankjes dien je zelf af te rekenen. Ook een eventuele annuleringsverzekering dien je zelf te verzorgen.
Uiteraard verzorgen wij voor de Retreat gasten nog extra leuke verrassingen!

De kosten van dit geheel verzorgde workshop- en verwenweekend zijn € 355. (toeslag 1-persoonskamer €15). De prijs is gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer. Op het inschrijfformulier heb je de mogelijkheid om aan te geven met wie je eventueel de kamer wil delen. Geef je dat niet aan en wil je geen 1-persoonskamer, dan bepalen wij de kamerindeling.
Mocht je al op vrijdag aankomen, denk er dan aan dat De Craforij op vrijdagavond een gezellige cropavond heeft in de winkel (Elleboog 11 te Ede).


Boeken losse workshopdagen
Mocht je niet het hele weekend aanwezig kunnen zijn, dan is het ook mogelijk om losse dagen te boeken. De plaatsen hiervoor zijn echter beperkt.

Kosten:
Dagworkshop zaterdag: je volgt een gezamenlijke workshop van Nathalie en Birgit. Prijs: € 145 incl. koffie/thee/lekkers gedurende de dag en lunch.
Dagworkshop zondag: je volgt een workshop van zowel Nathalie als Birgit. Prijs: € 145 incl. koffie/thee/lekkers gedurende de dag en lunch.

Boek je losse workshopdagen dan is het mogelijk om een overnachting of diner bij te boeken. Voor deelnemers van het Retreat geldt een speciaal tarief voor de overnachting. Boekingen voor een overnachting lopen daarom via De Craftorij.
Dit tarief is € 37,50 p.p.p.n. incl. ontbijt, uitgaande van een bezetting van 2 personen per kamer. Toeslag voor 1-persoonskamer is € 15,00 p.n.. Overige kosten: €2 toeristenbelasting p/p.
De kosten voor het 3-gangendiner in restaurant CHA House zijn € 27,50 p/p. Het restaurant is in het hotel en het is verstandig het diner van tevoren te reserveren via De Craftorij.


De locatie: Hotel de Paasberg
Dit 3 sterren hotel is aan de rand van het centrum gelegen. Van af het station Ede-Centrum is het circa 10 minuten lopen. Voor degene die met de auto komen, bij het hotel zelf is beperkt (gratis) parkeergelegenheid.
Er zijn een aantal parkeermogelijkheden in de omgeving:
- Q-park parkeergarage (betaald parkeren) aan het einde van de straat (op zaterdag gesloten vanaf 20:00 uur en op zondag ook gesloten, 24/7 uitrijden): Achterdoelen 45, 6711 AV Ede.
- Burgemeester van Dijke Plein (betaald parkeren op zaterdag, zondag gratis): Breelaan, 6711 MR Ede. Indien je het gehele weekend boekt, bedenk je dan dat je hier gratis kan parkeren. Op zondag is bij het uitrijden immers geen uitrij kaart nodig.
Voor meer informatie over (nog meer) parkeergelegenheid binnen Ede kan je ook terecht op Parkeerlijn.nl.

Hotel De Paasberg
Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Tel: 0318-650565

Inschrijven
Boekingen voor het Retreat 2015 (zowel het volledige weekend als boekingen voor de losse workshopdagen) lopen via een en hetzelfde inschrijfformulier.
In de webwinkel is vanaf nu het Retreat 2015 al te vinden en vanaf a.s. dinsdag 24 februari 20:00 uur kun je daar een link vinden naar het inschrijfformulier. Deze kan je online invullen en naar ons verzenden. Alleen aanmeldingen via dit formulier worden geaccepteerd. Lees de voorwaarden goed door!
Inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst afgehandeld worden. De datum/tijdstempel van ontvangst van het formulier is hierbij leidend.
De boekingen lopen dus via een formulier wat verder los staat van de webwinkel. Je zal daarom niet zoals gebruikelijk direct een bevestiging van je inschrijving ontvangen.
Deze bevestiging zal vanaf woensdag 25 februari door ons persoonlijk via de mail verzonden worden. Wij doen dit zo snel als mogelijk is.
Omdat er veel belangstelling is voor het Retreat, zullen we strenge regels hanteren en het kan gebeuren dat je op de wachtlijst komt te staan. Mocht dit het geval zijn, dan ontvang je hiervan bericht.

========================================================================

DE CRAFTORIJ RETREAT 2015: Artfusion with Nathalie Kalbach and Birgit Koopsen

We feel like the last Retreat is just over and now we find ourselves planning the next!
Unexpectedly a nice opportunaty presents it self to book two great reachers for the Retreat 2015. What do you do?!? Say YES of course!
All the way from America no one less then Nathalie Kalbach and our DutchBirgit Koopsen will be joining us in Ede, the Netherlands, for a fun and inspirational weekend!
This weekend will take place on Saturday 13 june and Sunday 14 june 2015.

Would you like to see more info about the beautiful things Nathalie and Birgit create? Please visit their websites: Nathalie Kalbach: www.nathaliestudio.com
Birgit Koopsen: www.birgitkoopsen.nl

The location of De Craftorij Retreat 2015 is the same as past times: Hotel De Paasberg in Ede. This hotel is well known about their good cares for their visitors and their wonderful diners in Restaurant CHA House (located in the hotel).

Please answer all the questions as compleet as possible, so we have all necessary information to our disposal.
Also please read the terms & conditions carefully.


How can you book this weekend?
For this Retreat weekend, you can participate in different ways.
You can book the full weekend and have a lots of fun during two inspirational days of classes with our teachers Nathalie and Birgit.
If you are not able to join us for the whole weekend, you can book just one day.
The location is Hotel De Paasberg in Ede, the Netherlands.
De planning van de workshopdagen ziet er als volgt uit:

Day 1
9:00 - 13:00 workshop
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 workshop
19:30 uur 3-course dinner
For this Saturday evening we have a nice, but not that tiring activity planned (of course if there is sufficient interest)

On day 1 of the Retreat, Nathalie as well as Birgit will be teaching. Double as much fun and inspitation!
Below a collage with more Information and pictures of this super fun Double Mono workshop!

Day 2
9:00 - 13:00 workshop 1
13:00 - 14:30 lunch
14:30 - 18:30 workshop 2

On day 2 Nathalie and Birgit will each teach their own workshop. During this day you will take a workshop of both ladies.
Below a collage with more Information and pictures of these inspirational Art Journal workshops!


Full weekend bookings
As said with a full weekend booking, you will book a compleet weekend! Including all workshops and extra’s!

Included in the Retreat are 2 lunches, a breakfast, a dinner and a night in the hotel (Saturday/Sunday). The workshops start early. If you need to travel from a far, you may want to book an extra night in the hotel (Friday/Saturday). This extra night can be booked and will cost you € 37,50 p.p.p.n. breakfast on Saturday included. We expect a 2 person occupance in the hotel room. If you prefer to stay alone in a hotel room a 15 euro fee per night will be added.
All bookings (also add ons) can be made using the webform that will be online as of Tuesday 24 februari 2015 20:00 hours.
For all lunches and dinners drinks are not included. You will have to pay them seperately. For this whole weekend you might want to have a cancellation pollicy. This is not included in the weekend, you will have to arrange that for your self.
Of course we will be having extra suprises for our Retreat participants!

For this full provided workshop weekend you pay € 355 (fee for 1-person room €15). This price is based on an accupancy of 2 persons a room.
The webform will give you the opportunity to name a person with whom you want to share a room. If you do not do that and you do not want a 1-person room, we will decide with whom you will share a room.
If you arrive on Friday, remember that De Craftorij has a Crop night at the store (Elleboog 11 in Ede). Please feel free to join us!


One day bookings
If you cannot join us for the whole weekend, it is possible to book just one day. Space for one day bookings are limited.

Costs:
One day booking on Saturday: you take the Double Mono workshop with Nathalie and Birgit. Price: € 145 coffee/tee/snacks and lunch included.
One day booking on Sunday: you take the Artvergnugen workshop with Nathalie and the For the love of layers workshop with Birgit. Price: € 145 coffee/tee/snacks and lunch included.

If you book one day, it still is possible to book a night in the hotel or/and a dinner. For participants of this Retreat weekend special prices apply. Because of that, please book all add ons/extra’s using the webform De Craftorij provides.
The rate for a night in the hotel is € 37,50 p.p.p.n. (based on a 2 person accupance). Extra fee for a 1 person room is € 15,00 p.p.p.n. Additional costs: tourist tax €2 p.p.
The costs of a 3 course dinner in restaurant CHA House (located in the hotel) are € 27,50 p.p.


Location of the Retreat: Hotel de Paasberg
This 3 star hotel is located nearby the town center of Ede. Trainstation Ede-Centrum is just a 10 minuts walk away. For guests travelling by car, just a few (free) parking spaces are available at the hotel.
But there are several parking options close by:
- Q-park parkinggarage (paid parking) at the of the street (it closes at 20:00 on Saturday and it is also closed on Sunday, you can leave the garage 24/7): Achterdoelen 45, 6711 AV Ede.
- Burgemeester van Dijke Plein (paid parking on saturday, free parking on zondag): Breelaan, 6711 MR Ede. If you leave this parkingspace on Sunday, remember that you park here for free (even if you parked our car on Saturday!
For more Information on parking in Ede, please check Parkeerlijn.nl.

Hotel De Paasberg
Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Tel: 0318-650565

Bookings
Bookings for the Retreat 2015 (full weekend as well as one day bookings) can only be made by using the webform De Craftorij will provide.
In the webstore you can already find the Retreat 2015 and as of Tuesday 24 february 20:00 you will find a link there that leads you to the webform.
Please fill this form with all the necessary information. The completed form will be emailed to us automatically.
Only bookings send in by using this form will be accepted! Please read the terms carefully!
Bookings will be handled in order of entry. The date/timestamp when we receive the application will be leading.
Bookings can only be made using the webform. Because of this you will not receive a confirmation immediately.
We will be emailing invoices/confirmations as of Wednesday 25 february. This will be done as soon as possible, but please give us some time to handle everything carefully.
Because we expect lot of bookings, we will need to be strict and it may happen that we need to put you on a waitinglist. Of course we will let you know when that happens.

    This is a required question
    This is a required question