A Felsőrajki konzorcium területén mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű emberek integrációjának feltérképezése
Tisztelt Kitöltő!

Az alábbi kérdőív célja, hogy átfogó képet nyújtson a Felsőrajki konzorciumhoz tartozó települések, azaz Bagod, Bak, Becsvölgye, Bocfölde, Felsőrajk és Gellénháza területén mélyszegénységben élők, különösen a romák, valamint a hátrányos helyzetbe került emberek helyzetéről. A kérdőív eredményei a mélyszegénységben élők, különösen a romák, valamint a hátrányos helyzetbe került emberek integrációját célzó innovatív programok kidolgozásához kerülnek felhasználásra.

A válaszadás önkéntes és anonim. A kérdőív kitöltése maximum 5-8 percet vesz igénybe.

Közreműködését és válaszait előre is köszönjük!
1. Neme?
2. Lakóhelye/tartózkodási helye?
3. Életkora?
4. Melyik Magyarországon élő népcsoporthoz tartozik?
5. Apja legmagasabb iskolai végzettsége
6. Az Ön legmagasabb iskolai végzettsége?
7. Milyen jellegű munkát végez?
8. Összesen Önnel együtt hányan élnek egy háztartásban?
9. Mennyi az Ön havi nettó összes jövedelme?
10. Milyennek érzi az anyagi helyzetét?
11. Hogyan alakult az Ön életszínvonala az elmúlt 10 évben?
12. Mit tapasztal a 3 legsúlyosabb társadalmi problémának a környezetében?
13. Milyennek látja a környezetében mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű emberek közösségi integrációját?
14. Mennyire tartja sikeresnek az elmúlt 10 év mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű emberek integrációs folyamatát a környezetében?
Nyoma sincs integrációnak
Sikeresen integrálódtak a közösségbe
15. Az alábbiak közül melyeket tartja fontos és hatékony eszköznek a mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű emberek integrációjának szempontjából?
16. Ön szerint elősegítené a térségben a mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű fiatalok integrációját, ha az Iskolában egy közösségi konyhakert kerülne kialakításra és a termesztésbe - szegregáció mentesen - bevonnák a diákokat. A tevékenység célja a közösségépítés?
17. Ön szerint elősegítené a térségben a mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű emberek integrációját, ha a konzorcium területén egy "inkubátorház" jönne létre, ahol képzésekkel és mentorálással lehetne ösztönözni a vállalkozásindítást?
18. Ön szerint elősegítené a térségben a mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű emberek integrációját, ha a helyi vállalkozások kiszervezett munkalehetőséget biztosítanának számukra és a térségben élő időskorúak számára?
19. Amennyiben van a mélyszegénységben élők, különösen a romák, valamint a hátrányos helyzetbe került emberek integrációját célzó tevékenységre vonatkozó ötlete, kérjük, néhány mondatban kifejtve ossza meg velünk!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy