Let's dance! UITVERKOCHT!
UITVERKOCHT! U KUNT GEEN KAARTEN MEER RESERVEREN.

Op zaterdag 18 maart zullen de harmonie van Da Capo, K&G3 en danscentrum Welkom een bijzondere avond organiseren. Een avond vol muziek én dans!

Bij danscentrum Welkom (Bondstraat 13 in Lisse) zullen de orkesten een avond vol dansbare muziek verzorgen. Gewoon leuk om naar te luisteren, maar zeker ook om een dansje op te wagen. Gastheer Peter van der Veek van danscentrum Welkom zal vrijblijvende workshops geven en er zijn demonstraties.

De harmonie van Da Capo heeft de afgelopen jaren al bewezen in te zijn voor vernieuwende projecten. Een grote wens van het orkest is om een avond met dansmuziek te verzorgen. Een van de bekendste en beste orkesten uit de regio die al jaren een dergelijk repertoire kunnen verzorgen is het podiumorkest van Kunst en Genoegen uit Leiden. Zij wilden graag aansluiten bij het evenement, evenals danscentrum Welkom. Hierdoor kan een prachtige entourage en entertainment verzorgd worden.

Heeft u zin in een avondje ‘anders dan anders’, een avondje muziek luisteren, een gezellig drankje drinken en misschien zelfs een poging wagen op de dansvloer? Kom dan naar Da Capo’s Let’s Dance!
Kaarten kunt u hieronder (of via dansen@dacapolisse.nl) en zijn €5,00 in de voorverkoop. Aan de kassa zijn op de avond zelf kaarten verkrijgbaar voor €7,50. Maar let op, er zijn maar een beperkt aantal kaarten. Aanvang: 20:00 uur.

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service