26-30/7 5-DAGARS RIDLÄGER 2009-2011 STOR RIDERFARENHET
**KOSTNADER**
Vilka kostnader som gäller för detta läger framgår på www.robacks4H.se, välj "Sommarläger" i menyn.

**MÅLTIDER**
Medtag lunch och 2 stycken mellanmål. Kylskåp och micro finns i köket, medtag gärna egna
engångsbestick/tallrikar. Mat eller godis som innehåller nötter är inte tillåtet att ta med till gården, av hänsyn till allergiker.

**MEDLEMSKAP**
Medlemskap: 290 kr
Medlemskap är obligatoriskt för att delta i all vår verksamhet. Ni löser medlemskap HÄR (https://www.4h.se/robacks/bli-medlem/) före lägret startar. Ett tecknat medlemskap räcker i ett kalenderår, dvs. från 1/1 tills 31/12 samma år.

**BINDANDE ANMÄLAN/ÅNGERRÄTT**
Din anmälan är bindande från det att du skickat in din anmälan till oss. Du har rätt att återta din anmälan, enligt reglerna för ångerrätt, genom att meddela Röbäcks 4H-gård via e-mail info@robacks4H.se inom 14 dagar efter det att vi har bekräftat din anmälan. Vi bekräftar din anmälan inom 7 arbetsdagar.

Du måste själv kunna visa att vi nåtts av ditt meddelande att du inte kan delta. Om lägret har startat och ditt barn har deltagit vid ett tillfälle har du accepterat att ni avstår er ångerrätt.

**AVHOPP**
Om ni avbryter ett påbörjat läger du skyldig att betala hela deltagaravgiften. Om skälet till att ni avbryter kursdeltagandet är sjukdom styrkt med läkarintyg, återbetalas kostnaden för det lägertillfälle som återstår från det du informerade oss om avhoppet, med avdrag för medlemsavgiften som inte återbetalas. Avhopp kan endast meddelas skriftligt till info@robacks4H.se.

**FRÅNVARO ELLER AVHOPP AV ANDRA SKÄL**
Även om ni väljer att inte delta vid lägret är ni betalningsskyldiga, så till vida att ni inte nyttjat ångerrätten inom 14 dagar efter det att vi bekräftat er anmälan (se villkor ovan).

Har ditt barn tappat intresset eller av annat skäl inte kan delta i lägret, så kan det ibland gå att sälja vidare platsen till någon på vår reservlista. Vi garanterar inte att vi har reserver intresserade av att köpa er plats, men det brukar vara värt ett försök.

**DATUM OCH TIDER**
Alla läger finns att se på hemsidan, under fliken "Sommarläger". Samtliga läger är dagläger, som pågår mellan kl. 08.00-14.00 respektive dag.

**FAKTURA**
När anmälan är bekräftad kommer ni inom ett par veckor att få en faktura för anmälningsavgiften. Fakturor skickas ut via e-mail.
VID FRÅGOR KONTAKTA INFO@ROBACKS4H.SE ELLER BESÖK WWW.ROBACKS4H.SE FÖR MER INFORMATION OM VÅRA SOMMARLÄGER.
För- och efternamn på barnet: *
Personnummer: *
Ange hela barnets personnummer inkl. sista 4 siffrorna. (Exempel: 20130000-0000)
Hemadress: *
Ange även postnummer och ort.
E-mail: *
Mobilnummer till målsman: *
Eventuella allergier/särskilda behov: *
Barnets eventuella tidigare riderfarenhet: *
Beskriv så utförligt som möjligt, så vi kan avgöra om det läger ni valt kommer passa nivån som ert barn rider på.
Målsmans för- och efternamn: *
Målsmans personnummer: *
Ange hela ditt personnummer inkl. sista 4 siffrorna. (Exempel: 19920000-0000)
Härmed godkänner jag de anmälningsvillkor som finns angivna i texten ovan såväl som på Röbäcks 4H-gårds hemsida. *
Klickar ni inte ja så går det inte att skicka in er anmälan.
Får ditt barn vara med på eventuella bilder, som läggs ut på våra sociala medier och/eller hemsida? *
Vid vissa läger har vi en fotograf som kommer och dokumenterar aktiviteterna.
Godtar du att vi hanterar era personuppgifter för att registrera anmälan och fakturera lägeravgiften? *
Mer om GDPR finns på hemsidan: https://www.4h.se/robacks/hantering-av-personuppgifter-gdpr/. Har du skyddad identitet så ska du inte fylla i detta formulär, utan kontakta oss på info@robacks4H.se gällande er anmälan.
Godkännande av närvarorapportering: *
Härmed godkänner jag den närvarorapportering av lägret som sker, till Studiefrämjandet och Umeå kommun. Alla våra sommarläger genomförs i samarbete med dessa parter.
Eventuellt meddelande:
Säkerhetsutrustning för ridning
Säkerhetsväst för ridning och ridhjälm finns att låna hos oss, men vi rekommenderar att ditt barn har en egen ridhjälm och säkerhetsväst för bästa passform och skydd.

Sko med liten klack måste bäras vid ridning, exempelvis ridstövel eller gummistövel. Sulan får inte vara helt platt. Gympaskor, crocs, sandaler och dylikt är förbjudet att använda vid ridning av säkerhetsskäl.
Bekräftelse
Efter att ni skickat in er anmälan via respektive lägers formulär, så kommer vi inom 7 arbetsdagar att bekräfta huruvida ni fått en plats eller inte. När ni har fått bekräftelsen räknas anmälan som bindande. Vi förbehåller oss rätten att föreslå ett annat läger om ni anmält ert barn till ett läger som antingen hunnit bli fullt, har fel ålder eller nivå. Är lägret fullt kan ni även hamna på reservplats.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy