A koronavírus-járvány gazdasági hatása a dekoratőr szakmára
A koronavírus-járvány gazdasági hatásai a dekoratőröket is érinti. Felmerül a kérdés, hogy a dekorációs-vállalkozások és dekoratőr egyéni vállalkozók tudják-e szüneteltetni a tevékenységüket, vagy megoldás lenne, ha a szakma vállalkozói, cégei is jogosultak lennének a Kata-, és más adófizetés mentességre?
Kérjük a szakmabelieket töltsék ki ezt a kérdőívet, amit azzal céllal készítettünk, hogy megtudjuk, van-e reális alapja az átmeneti fizetési mentesség kérvényezésének?
Köszönjük válaszait! Információs elérhetőségünk: dsz@dekorszovetseg.hu
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Mi a cégformája a dekoráció tervezéssel és kivitelezéssel foglakozó vállalkozásnak, ahol Ön bejelentett alkalmazott ? *
A cég milyen fő tevékenységre van bejelentve. Kérjük a szakmaszámokkal együtt adja meg. (Például: 7410 - Divat-, formatervezés, 7311 - Reklámügynöki tevékenység)
Kedvezően érintené-e a dekorációval foglalkozó céget, - ahol Ön bejelentett alkalmazott - az  az adófizetési mentesség, mely a koronavírus-világjárvány miatt rendkívüli gazdaságvédelmi intézkedésként bizonyos tevékenységekre jogerősen alkalmaznak a 2020. március és június közötti időszakra? *
Mennyire érintené Ön szerint kedvezően dekoratőr cégeket, ha a dekoratőr szakma is megkapná a Kata-adófizetés mentességet a válságos időszakra? Jelölje az 5-ös skálán.
kicsit, vagy nem
nagyon
Clear selection
A dekorációs cégen belül mi az Ön státusza?
Clear selection
Hány dolgozót foglalkoztat a fenti dekorációs cég?
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy