Inschrijven infoavond
U kan deelnemen aan een digitale infoavond voor ouders. Hierbij wordt een uiteenzetting gegeven over de organisatie van het secundair onderwijs en de belangrijke positie die de middenschool (eerste graad) daarin heeft.
De nadruk wordt dus vooral gelegd op de overgang die leerlingen maken van de basisschool naar de middenschool. De directie geeft persoonlijk uitleg over onze school en haar troeven. Een aantal collega's zijn die avond ook aanwezig om virtueel te antwoorden op mogelijk onbeantwoorde vragen.
We trekken ook graag tijd uit om u de digitale aanmeldingsprocedure binnen het Gentse LOP uit de doeken te doen en het belang daarvan voor de aanmelding van uw kind.

Ook de voetbaltrainers zullen op de infoavond aanwezig zijn voor extra uitleg omtrent de optie 1A met voetbal.

Onze tweede infosessie is voorzien op maandag 29 maart. De verstrekte info op beide momenten is volledig gelijklopend. U hoeft dus zeker niet beide te volgen.
Geef de naam in van uw zoon of dochter *
Voornaam Familienaam
Mijn kind zit nu in het
Clear selection
Geef uw naam in *
Voornaam Familienaam
Geef uw e-mailadres in *
Geef uw adres in
Straat - Huisnummer - Postcode - Gemeente. Wanneer u deze gegevens invult, geeft u hiermee aan ermee akkoord te gaan dat eventuele informatie (brochures e.d.) over de school via de post worden aangeleverd.
Ik neem deel aan de infoavond op
Clear selection
Hoeveel personen zullen in uw gezin het online event volgen? *
Aan welke studie-optie in 1A denkt u voor uw zoon/dochter
Welke vraag/vragen zou u gedurende de infoavond graag beantwoord zien?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MS Voskenslaan. Report Abuse