Nominacije za WoW nagrade
Iščemo junakinje, borke za enakost! Odprte so nominacije za WoW nagrade.

V Mestu žensk iščemo junakinje, borke za enakost in pravice žensk, borke za skupno in skupnost, spregledane šampionke prizadevanj za boljši svet. Jo poznate? Predlagajte jo za WoW nagrado, ki jih bomo v štirih partnerskih državah (Sloveniji, Hrvaški, Makedoniji in na Irskem) podeljevali vsak marec.

Predlagate lahko samo še živeče ženske (pod terminom ženske razumemo ženske, trans in interspolne osebe), ki so ali še vedno pomembno doprinašajo k boju za enakost med spoli in socialno pravičnost pri nas. Morda so aktivistke, čistilke, kmetice, zdravnice, predavateljice, znanstvenice, socialne delavke, pravnice, učiteljice, umetnice ali kaj tretjega. Če spreminjajo našo družbo na bolje, je njihovo mesto med petimi nagrajenkami letošnje WoW nagrade.

Prijave zbiramo do 31. januarja. Pet nagrajenk bo razglašenih na slovesnosti v začetku marca 2020.

Morebitna vprašanja nam lahko pošljete na pr@cityofwomen.org.
Vaše ime in priimek ter kontakt *
Your answer
Ime in priimek nominiranke *
Your answer
Kratek življenjepis in ali utemeljitev predloga nominiranke *
Your answer
Želite prejemati obvestilnik Mesta žensk? Pošiljamo ga enkrat mesečno oziroma večkrat v času večjih dogodkov.
Partnerke projekta Women on Women
Projekt sofinancira Evropska komisija v sklopu programa Ustvarjalna Evropa. Vsebina projekta je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije. Mesto žensk sofinancirajo tudi Ministrstvo RS za kulturo, Mestna občina Ljubljana in Ministrstvo RS za javno upravo.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of cityofwomen.org. Report Abuse