Workshops op De Vitrine 24-25/11/2018
Joehoe! Heel fijn dat je interesse hebt in ons nieuwe workshopconcept!

In een tot nu toe ongeziene maar zeer mooie ruimte in La Brugeoise lanceren wij dit najaar namelijk een aantal heel inspirerende, interessante, kwalitatieve en geestige workshops voor volwassenen.

Combineer jouw bezoek aan De Vitrine met een ontspannende workshop, samen met je vriend(inn)en.


Het is niet mogelijk om ter plekke aan te sluiten. Om te kunnen deelnemen is het nodig dat je je op voorhand inschrijft.
Aarzel niet te lang, de plaatsen per workshop zijn beperkt...

Inschrijven om deel te nemen aan 1 of meerdere workshops doe je hieronder.
De workshops gaan allemaal door op De Vitrine op zaterdag 24 november 2018 (15 - 21 uur) en zondag 25 november 2018 (10 - 18 uur), La Brugeoise, Vaartdijkstraat 5, 8200 Brugge.

Eerst zie je een overzicht van alle workshops. Als je verder doorklikt, kan je je inschrijven voor de workshop(s) van jouw keuze.

Na jouw inschrijving, ontvang je van ons een bevestiging en een factuur. Deze moet betaald worden voordat de workshop plaatsvindt.

Meld je op het moment van je workshop 10 minuutjes op voorhand aan in de workshopruimte.
Die bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, ter hoogte van de verste trap. De workshopruimte zal aangeduid staan, zodat je makkelijk de weg vindt. Voor sommige workshops moet je zelf wat materiaal meenemen. Dit staat telkens vermeld bij de workshop zelf.

Als je de workshop volgt bij de start van de beursdagen (zaterdag om 15 uur brush lettering en zondag 10 uur zeefdrukken) mag je je 10 minuutjes eerder aan de ingang melden met je inschrijvingsbewijsje. Dan wordt je al eerder in de beurs toegelaten (voor de beursbezoekers gaan de deuren pas open om 15 uur op zaterdag en om 10 uur op zondag).

Voor meer informatie: Contacteer Lies Deketelaere via info@devitrine.com

www.devitrine.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms