VOLS LLOGAR AMB SEGURETAT?
Si sou propietari o usufructuari d'un habitatge a algun dels municipis de l'Alt Penedès podeu llogar el vostre habitatge a través del Servei d'Habitatge del CONSELL COMARCAL DE L'ALT PENEDÈS. Des del Servei d'Habitatge ens encarreguem de buscar llogaters amb garanties, valorar el vostre habitatge i elaborar el contracte. També assignem assegurança de la llar i jurídica. Tot plegat sense cap despesa. Si voleu rebre més informació podeu adreçar-vos a les nostres oficines al carrer d'Hermenegild Clascar 1-3 de Vilafranca, trucar al 93 890 00 00 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores o els dijous de 17 a 19 hores. Si voleu també podeu omplir aquest formulari i nosaltres contactarem amb vosaltres. Omplir aquest formulari no implica com compromís.
Per quin motiu voleu llogar l'habitatge?
Nom complert *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Horari durant el qual podem parlar amb vosaltres
Your answer
Correu electronic
Your answer
Municipi a on està ubicat l'habitatge que voleu llogar *
Your answer
Nombre d'habitacions *
Your answer
Any de construcció
Your answer
Metres aproximats de l'habitatge
Your answer
És un pis o una casa?
Your answer
Teniu cédula d'habitabilitat? *
Aquest document és obligatori i cal que no estigui caducat
Teniu certificat energètic
Aquest document és obligatori
Té donats d'alta els serveis de llum, aigua, etc
L'habitatge està moblat?
Quina renda teniu previst demanar aproximadament
Your answer
Les dades seran incloses en un fitxer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per a la finalitat indicada, adoptant les mesures de seguretat necessàries, d’acord amb la normativa aplicable de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Podrà exercir el seus drets d’accés, rectificació i cancel•lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Accepto expressament, via SMS, correu postal o electrònic, rebre informació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès relativa a les funcions que li són pròpies, o no accepto 0.
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès podrà fer ús i cedir les dades a d’altres Administracions Públiques i tercers relacionats, per a la mateixa finalitat per a les quals foren facilitades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service