Anmälan Paleo30dagar
Fyll i formuläret nedan (var noga med att dubbelkontrollera stavningen för mailadressen) och välj den menyn du önskar, klicka sedan på knappen "SKICKA" (längst ner) för att sända in din anmälan. Vi återkopplar med en bekräftelse samt faktura via mail (håll koll på din skräppost).
Mail *
Your answer
Förnamn och Efternamn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postadress och ort *
Your answer
Land (om ej Sverige)
Your answer
Välj meny
Välj den meny du önskar *
Paleo30dagar är en digital tjänst och därmed undantagen från ångerrätten enligt distansköplagen, när materialet levereras, då det inte kan återlämnas. Genom att köpa Paleo30dagar för 699 kr godkänner du att ångerrätten har avtalats bort. Bekräfta din bindande anmälan, med start den 16:e september 2019, genom att klicka i "Anmälan" här nedan. *
Required
Klart att skicka in anmälan!
Var snäll och dubbelkontrollera att du skrivit in RÄTTSTAVAD mailadress ovan sedan är det bara att trycka på "SKICKA" (här under) så återkommer vi inom kort med en bekräftelse samt en faktura via ett mail till dig (håll koll på din skräppost).

Allt material inför utmaningen kommer att finnas tillgängligt en vecka innan start och du kommer då få ytterligare ett mail ifrån oss med länk till Materialet för Hälsoutmaningen Paleo30dagar.

Jenny & Magnus
Under vårt tak

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.