Frivillig - Våt Moro 2022
Hei!

Artig at du er interessert i å være med som frivillig under Våt Moro 2022. Dette kommer til å bli et opplevelsesrikt arrangement som vil gi flotte opplevelser og flere gode minner!

Vi ser frem til et fantastiskt arrangement!
- Frivilligansvarlig Viljar Ødelien og resten av Våt Moro gjengen

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Våt Moro 2019
Binder jeg meg til noe ved å svare på dette skjemaet?
Ved å svare på dette skjemaet er du ikke bindet til å bli med på noe enda. Men tenker du deg å være frivillig vil dette fungere som en påmelding. Vi prøver å skaffe en oversikt over hvor mange som kan være interesserte i å delta som frivillige under årets arrangement og hvilke ønsker du eventuelt har i forhold til arbeidsoppgaver. Som frivillig vil skiftene vare i rundt 4 til 5 timer og arbeidsoppgavene er varierte. Dette kan være alt fra å ta i mot billetter, hjelpe til på kaiene, være trivselsvakt og passe på de frivillige, jobbe i barneparken, opprigg, nedrig og mye mer.
Hva får jeg igjen som frivillig under Våt Moro?
Som frivillig får du vært med å arrangere en fantastisk festival som vil samle byen rundt havsport og andre vannaktiviteter for store og små. Du kommer til å bli kjent med flere nye personer og du får virkelig kjent på "Våt Moro følelsen" denne perioden har en tendens til å få fram!

Om du er over 18 år får du i tillegg en billett til AfterSea dagen du jobber. Om du er under vil du få muligheten til å være med på ein valgfri aktivitet som foregår på dagtid (ikkje havrafting). Ved å bli med på 3 vakter får man et festivalpass til festivalen. Ved å jobbe på søndag/torsdag vil man få billett til AfterSea en av de andre dagene eller en aktivitet en av de andre dagene med unntak av fredag.
Hva er navnet ditt? Fornavn og etternavn. *
Hva er alderen din ved arrangementsstart (06.juli 2022)? *
Hva er e-postadressen din? *
Har du vært med som frivillig i Våt Moro tidligere? Eventuelt hvor lenge. *
Hvilke dager kan det passe for deg å jobbe?
Husk, dette ikke bindene! Vi prøver å skaffe en oversikt over hvem som kan være med og når. Vaktplaner og hvor man eventuelt skal jobbe kommer fortløpende per mail. - Har du nokon prioriterte ønsker skriv det i feltet under.
Hvor trygg er du med båter og håndtering av båter?
Her er det ikke noe negativt å ikke være trygg med båter. Vi prøver å danne en oversikt over hvem som er med, da noen av oppgavene som frivillig vil være å hjelpe til å ta i mot båter.
Ikke så trygg
Veldig trygg
Clear selection
Hva kunne du ha tenkt deg å jobbe med?
Dette er for å skaffe seg en oversikt, men vi kommer til å benytte dette når vi plaserer personer til vaktene sine i neste runde. Det man velger her vil i fremtiden fungere som ønsker og vi vil aktivt jobbe for å imøtekomme de!
Hvor fant du påmeldingen for å bli med?
Clear selection
Hvor fikk du høre om å være frivillig på Våt Moro?
Har du sertifikat?
Hva ønsker du å få ut av å være frivillig i Våt Moro? (Valgfritt)
Om du har noen andre kommentarer kan du skrive de her. (Valgfritt)
Om du ønsker å stå med nokon spesifikke skriv navnet under.
Om det er noen spørsmål, send en mail til:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy