EL VIATGE EMOCIONAL DE LA CRIANÇA
TALLER 9 i 23 DE MARÇ
INSCRIPCIÓ PER LES DUES SESSIONS DEL TALLER
NOM I COGNOMS *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
ADREÇA ELECTRÒNICA
Your answer
CENTRE EDUCATIU DE L'INFANT
Your answer
BARRI
Your answer
Infants
“Les xerrades del PFF estan adreçades a un públic adult, és important preservar l’espai i assegurar una bona dinàmica de diàleg i conversa per a la bona entesa de la formació. És per aquest motiu que us demanem, en la mesura que us sigui possible, que vingueu sense infants.

Alhora entenem la dificultat que això suposa per a algunes famílies que no es poden organitzar per a deixar els seus fills i filles amb alguna persona del seu entorn proper, per tant, oferirem un espai preparat a la sala on es faci la xerrada per a aquelles famílies que no hagin trobat cap altra opció pel seu fill/a.

Hi trobareu un petit espai amb elements de joc per als infants . Les famílies sereu les responsables de vetllar pel benestar del vostre fill/a i alhora de preservar un ambient tranquil i càlid a la xerrada”
Vindreu amb algún infant *
Required
Quants?
Your answer
De quin any?(infant 1)
De quin any?(infant 2)
Les dades seran incloses en un fitxer automatitzat de l’AJUNTAMENT de CASTELLDEFELS per a la finalitat indicada, el qual adopta les mesures de seguretat necessàries, d’acord amb la normativa aplicable que disposa la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Accepto expressament, via correu postal o electrònic, rebre informació municipal de l’AJUNTAMENT de CASTELLDEFELS i dels seus Patronats dependents relativa a les
funcions municipals de la Llei de Bases de Règim Local (7/1985 de 2 d’abril –Art. 25 i 28).
Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació, en els termes establerts en la legislació vigent, dirigint-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Castelldefels

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy