Compromisos TEB 8a emissió // Reinversió de l'emissió 2019A o 2020A
Empleneu aquesta butlleta i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de
tramitar la compra i signar tots els documents necessaris.
Pots reinvertir tots els teus COMPROMISOS TEB o només una part.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom
Cognoms
NIF
Adreça
Població
Codi Postal
Telèfon
Correu electrònic
Quants compromisos TEB Tens de l'emissió 2019A o 2020A?
Quants compromisos vols reinvertir en la nova emissió? (500 euros cada títol)
Tria una d'aquestes opcions per als títols que vols reinvertir
Clear selection
Protecció de dades
Pot consultar tota la informació legal i la política de protecció de dades en l'enllaç següent: https://www.teb.org/es/aviso-legal/

Protecció de dades
En compliment de l’establert a la Llei Orgànica 3/20189, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades personals formen part d’un fitxer del qual és responsable GRUP COOPERATIU TEB (TALLER ESCOLA BARCELONA) SCCL inscrita en el Registre Central de Cooperatives de Catalunya, num. 692 i NIF F-08388043.

El tractament de les seves dades té per finalitat prestar-li aquells serveis i productes que vostè ha sol·licitat o sol·licitarà a GRUP COOPERATIU TEB (TALLER ESCOLA BARCELONA) SCCL o a empreses del seu grup i/o entorn i/o poder remetre-li informació relacionada amb l’objecte social de la entitat en temes que puguin ser del seu interès.

Així mateix, li informem de que pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició mitjançant escrit a GRUP COOPERATIU TEB (TALLER ESCOLA BARCELONA) SCCL. Per la seva comoditat, GRUP COOPERATIU TEB (TALLER ESCOLA BARCELONA) SCCL li ofereix la possibilitat d’exercir els drets anteriorment mencionats mitjançant el correu electrònic: protecciodedades@teb.org.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy