Prijava za radionicu DIZAJN ZA BOLJE DRUŠTVO
Dvodnevna radionica za mlade za uvođenje inovativnih pristupa u rešavanje problema u lokalnoj zajednici, održaće se 28. i 29. jula 2022. u Beogradu, u prostorijama Smart kolektiva. Radionica je namenjena mladima koji žele da preduzmu konkretne akcije u rešavanju izazova u svojoj društvenoj sredini. Cilj radionice je da učesnike/ce osposobi za korišćenje Design Thinking (DT) metodologije kako bi prototipirali nove usluge i aktivnosti i/ili unapredili postojeće i tako bolje odgovorili na potrebe zajednice i krajnjih korisnika.

Rok za prijavljivanje je 24. jul.

Smart kolektiv obezbeđuje troškove smeštaja (1 noćenje) i prevoza (do 2.000 RSD po osobi) za najviše 8 učesnika/ca koji/e žive van Beograda. Smeštaj i nadoknada putnih troškova biće obezbeđeni za učesnike/ce po sistemu first come, first served (za prvih 8 koji se prijave a da im je potreban smeštaj i nadoknada troškova) što će se utvrditi na osnovu vremena kada su evidentirane google forms prijave.

Za učešće na radionici biće odabrano 15 učesnika/ca. U slučaju većeg broja prijavljenih učesnici/ce će biti izabrani na osnovu motivacije. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Ime i prezime: *
2. Vaš mobilni telefon: *
3. Vaš email: *
4. Mesto: *
5. Naziv organizacije:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy