TANGO- Slawomir Mrozek @Sunlight Theatre
🎭 Universitatea de Arte ,,George Enescu" Iași aduce în fața publicului timișorean piesa de teatru ,,Tango " - Slawomir Mrozek.

📍 În 3 septembrie, între orele 18:00-19:40, tinerii actori își vor etala talentul în Piața Sf. Gheorghe, în cadrul festivalului de teatru Sunlight Theatre.

🎟️ Accesul este GRATUIT. Îți poți rezerva locul completând acest formular.
.
-
-

Aflat la prima ediție, Sunlight Theatre ☀️ este o desfătare prin teatru, o evadare din cotidian. V-am pregătit 4 nopți de început de toamnă caldă, între 2 și 5 septembrie 2020, la Grădina de vară a Filarmonicii Banatul, respectiv Piața Sf. Gheorghe, cu o selecție de spectacole pe care sigur le așteptați demult, într-un setup diferit, de cafe-teatru.

Am pregătit un program variat, cât apusul soarelui de lung care cuprinde 12 întâlniri diferite cu lumea teatrului, în crescendo:

🌻6 spectacole ale facultăților de profil din cele mai importante centre universitare din țară,
🌻3 conferințe-dialog cu actori și regizori consacrați (dintre care putem enumera personalități precum Maia Morgenstern, Marian Ralea, Marius Manole, Chris Simion Mercurian, Pavel Bartos, Alexandru Papadopol) moderate de cunoscuta actriță a Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia și
🌻3 spectacole de gală în interpretarea artiștilor mai sus menionați.
Nume si prenume *
Numar de telefon *
Adresa de mail *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy