Trajnim: “Menaxhimi i efekteve të pandemisë tek punonjësit e arsimit dhe fëmijët në edukimin parafillor“
The form Trajnim: “Menaxhimi i efekteve të pandemisë tek punonjësit e arsimit dhe fëmijët në edukimin parafillor“ is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.
This form was created inside of University of Gjakova "Fehmi Agani". Report Abuse