Biztonságban a Testedben + Szorongás, Félelem, Pánik BEVEZETŐ KURZUSCSOMAG Jelentkezési Lap
FONTOS! GMAIL.COM-os emailfiókkal kérem a jelentkezést. A freemail és hotmail nem tudja biztonságosan kezelni az érkező leveleket és más funkciókat. A csillaggal jelölt mezők kötelezően kitöltendők.
Email *
Vezetéknév + Keresztnév *
A BEVEZETŐ CSOMAG SZEPTEMBERTŐL ÚJRA ELÉRHETŐ ÖNMAGÁBAN IS. Hol hallottál erről a programról? Ha 2020-ban már elvégezted a Biztonságban a Testedben minikurzust és csak a Szorongás, Félelem, Pánik kurzushoz szeretnél hozzáférést, itt jelezd. *
A jelentkezést ennek a regisztrációs űrlapnak az elküldésével (határideje a hirdetményben szereplő dátum vagy a férőhelyek betelte) és a részvételi díj átutalásával tudod megtenni. A bankszámlaszámot a válasz emailben küldöm el. A helyed a befizetéssel válik véglegessé.
A jelentkezési lap elküldése után hamarosan kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a fizetés részleteiről. Ha ez a levél 1 napon belül nem érkezik meg, akkor érdemes megnézni a Spam mappádban.
Számlázási cím: KITÖLTÉSE MAGÁNSZEMÉLYKÉNT IS KÖTELEZŐ, AKKOR IS, HA NINCS SZÜKSÉGED SZÁMLÁRA, mert vállalkozóként számlát kell kiállítanom (Online Oktatócsomag címen). Ha nem töltöd ki, nem tudom elfogadni a jelentkezésedet. Magánszemély esetén név + lakcím. Cég/Vállalkozó esetén cégnév + székhely+adószám. Az utalás a cég számlájáról érkezzen. Amennyiben el tudod számolni, postán elküldöm a számlát. Ebben az esetben kérem a postázási címet is kitölteni lentebb. FONTOS! Vedd figyelembe, hogy külföldi cégnek, vállalkozásnak nem áll módomban számlát kiállítani. Ha külföldön élsz és nem tudsz magyar számláról utalni, jelezd a lenti mezőben, és emailben fogunk egyeztetni. Köszönöm! *
Vállalkozás vagy cég esetén a számla postázási címe + Adószám, 2020. július 1-től kötelező az online adatszolgáltatáshoz:
FONTOS! KÜLFÖLDI SZÁMLÁRÓL VALÓ UTALÁSHOZ A TRANSFERWISE-ON KERESZTÜLI utalást kérném!
Ez nagyon egyszerű, ingyenes regisztrációval jár, a normál bankszámládhoz kapcsolódik, biztonságos, mindig napi középárfolyamon számolnak, nincsenek rejtett költségek. Én a pontos összeget kapom meg, és nálam sem vonnak díjakat így. Korrekt cég, bevált ez a fizetési mód. Részletek emailes egyeztetésben, amennyiben fentebb jelezted, hogy nem tudsz magyar számláról utalni.
A következőket tudomásul veszem:
Adatkezelés *
Required
*
Required
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy