Од идеја до визуелизација - обука за работа со податоци 2.0
Потсетуваме дека со пријавување за оваа обука се согласувате да присуствувате за целото времетраење и активно да придонесете во работата во двата последователни дена 21 - 22. 06. 2018 година
Име и презиме: *
Your answer
Email: *
Your answer
Наведете го вашето досегашно искуство со прибирање податоци? *
Required
Наведете го вашето досегашно искуство со анализа на податоци? *
Required
Наведете го вашето досегашно искуство со визуелизација на податоци? *
Required
Од оваа обука очекувам: *
Конкретни сетови на податоци кои би ги споделиле со останатите учесници на обуката? (Незадолжително)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms