Заявка за участие в Читателски клубове "Бисерче вълшебно" 2020
С настоящата заявка декларирате интерес към включване в голямото семейство на Читателски клубове "Бисерче вълшебно" - част от Национална награда "Бисерче вълшебно".

С проект Читателски клубове „Бисерче вълшебно” желаем да съберем активните читатели с мнение, участвали в Награда „Бисерче вълшебно“, в читателски клубове, които да обединим в един голям клуб „Бисерче вълшебно“. Целта ни е да обучим децата в умения за критично четене, оценка и подбор на качествени четива на база текст, илюстрации, оформление на книжното тяло и др.

Проектът е насочен към деца от 1. до 10. клас (прибл. 6 до 16 г.). В читателските клубове по места те ще могат да се запознаят с нови, съвременни детско-юношески книги – художествени и нехудожествени, номинирани в Награда „Бисерче вълшебно“, и да придобият умения за оценка и подбор. Дейностите в проекта ще насърчат децата да четат за удоволствие. Те ще стимулират както интерес към книгите, така и умения за извличане и анализиране на информация; ще позволят на децата да бъдат част от по-голяма книжна общност и ще им дадат позволят да изразят мнението си чрез различни възможности за изява (ревюта на книги; викторини и др.). Децата участват в читателските клубове доброволно.

При въпроси, не се колебайте да ни пишете на club@biserche.com.
Име и фамилия на ръководителя на клуба *
Данни за контакт с ръководителя – имейл *
Данни за контакт с ръководителя – телефонен номер *
Организация (моля, посочете име на училище, библиотека и др.) *
Адрес на организацията (населено място, пощенски код, адрес) *
Участници в клуба (колко деца планирате да включите)
Участници в клуба (на каква вързаст са децата, които планирате да включите)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy