Formular inscriere, colaboratori KARDINALE
Prin acest formular va prezentam succint variantele de colaborare si totodata vrem sa avem informatiile necesare in vederea stabilirii unei intalniri in care sa detaliem cum putem colabora cu compania dumneavoastra.
Pentru aceasta va rugam sa completati campurile de mai jos.
Echipa Kardinale.
Email address *
KARDINALE LUXURY CREATIONS & CAFFE BOUTIQUE
VARIANTE DE COLABORARE
In proiectul nostru oferim 3 tipuri de colaborare:

1- Colaborator PARTENER - Colaboratorul are integrata imaginea brandului in conceptul de design al proiectului Kardinale si aloca buget pentru imaginea brandului.Pune la dispozitie produse in completarea conceptului de design si/sau materiale de advertising, ofera preturi preferentiale si/sau pachete pentru revanzarea acestora de catre Kardinale catre clientul final si sustine evenimente pe care le organizeaza Kardinale.

2- Colaborator AFILIAT - Colaboratorul aloca buget pentru a expune in pop-up store produsele sale la un interval de timp stabilit de comun acord cu Kardinale in asociere cu alte branduri complementare.Pune la dispozitie produse in completarea conceptului de design si materiale de advertising, ofera preturi preferentiale si/sau pachete pentru revanzarea acestora de catre Kardinale catre clientul final si sustine evenimente pe care le organizeaza Kardinale.

3- Colaborator REMOTE - Colaboratorul pune la dispozitie materiale de advertising, ofera preturi preferentiale si/sau pachete pentru revanzarea acestora de Kardinale catre clientul final.

Suntem interesati sa stim ce produse comercializati, care este varianta de colaborare pentru care ati opta in colaborarea cu Kardinale si care sunt informatiile minime pentru a va descrie produsele si compania pe care o reprezentati. Va rugam sa completati aceste informatii mai jos.

Bifati care este tipul de colaborare pentru care optati? *
Required
Care este domeniul de activitate al companiei dumneavoastra? *
Care sunt produsele pe care vreti sa le promovati/expuneti/vindeti in conceptul Kardinale? *
Va rugam sa ne trimiteti o prezentare a produselor, serviciilor si/sau a companiei.
Persoana de contact / Reprezentant *
Telefon *
Ne puteti contacta si la: 0757201000 / office@kardinale.eu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Caffe Tabiet. - Terms of Service - Additional Terms