Partisekreterare
Här kan du kandidera eller nominera andra personer till uppdraget som partisekreterare för Miljöpartiet de gröna.

31 januari 2019 klockan 24.00 är sista dagen för att kandidera eller nominera personer till riksvalberedningens (RVB:s) beredning av de uppdrag som ska väljas på kongressen 2019. Det går att nominera ända fram till kongressen, men sena kandidaturer kommer inte att finnas med i RVB:s beredning.

Kandidaterna kommer också själva att presentera sig i utskicket till kongressdeltagare, samt muntligt på kongressen. Nomineringen lämnas med motivering samt kontaktuppgifter. Valberedningen uppskattar om kandidaten är tillfrågad. Nomineringar utan kontaktuppgifter kommer inte beaktas.

28 februari 2019 klockan 24.00 är sista dagen för att lämna kommun- eller regionstöd till kandidater så planera in det redan nu. En lista över kandidater kommer kunna fås av riksvalberedningen sammankallande Katrin Wissing från 6/2. Detta stöd måste komma i form av ett underskrivet protokoll eller protokollsutdrag. Posta till Miljöpartiet de gröna, Riksvalberedningen, Pustegränd 1-3, 118 20 Stockholm faxa 08-545 224 60 eller e-posta inskannat dokument till rvb@mp.se.

Frågor besvaras av riksvalberedningens sammankallande Katrin Wissing på katrin.wissing@mp.se eller 070-559 56 64. Skicka inte nomineringar till denna mejladress.


Du har kommit till en hemsida där vi behöver samla in dina personuppgifter. Sammankallande i riksvalberedningen katrin.wissing@mp.se ansvarar insamlandet av uppgifterna. Läs om hur vi hanterar dem på : http://mp.se/personuppgifter

Kandiderar du själv eller nominerar du? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Miljöpartiet de Gröna. Report Abuse - Terms of Service