Jornada de debat i reflexió. L'ECOSISTEMA DELS GUIES PIRINENCS. Formulari d'inscripció
L’ecosistema dels guies se sustenta en una xarxa de relacions de simbiosi (de benefici mutu) amb diversos tipus d’agents turístics locals: allotjaments, agències de viatge, oficines de turisme, administracions locals, parcs naturals, equipaments culturals, etc. En aquesta jornada coneixerem com funcionen aquestes col·laboracions i debatrem com enfortir-les.

Aquest formulari serveix per inscriure's a la jornada. La inscripció és gratuïta. Recordeu que la jornada s'inicia a les 9:15h.

La Pobla de Segur (Molí de l'Oli), 18 de juny. De 9:15h a 17h
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Correu electrònic *
Si no en teniu, indiqueu "cap".
Your answer
Població *
Your answer
Empresa/entitat/institució *
Your answer
Treballes com a guia? *
Et quedaràs a dinar? *
El dinar (que és opcional) tindrà lloc a l’àrea de descans de la font de la Figuereta (de 13:30h a 14:30h). Els participants s’hauran de portar el seu propi dinar de pícnic (entrepans, etc.).
Vindràs a la sortida guiada pel congost de Collegats i la roca de l’Argenteria? *
La sortida guiada és opcional. Tindrà una durada aproximada d'una hora i mitja (de 15:30h a 17:00h). Es recomana portar l’equipament adequat (motxilla, calçat, gorra, etc.).
Protecció de dades
D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és enviar-vos informació d'interès relacionada amb l'Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA). En cap cas seran utilitzades per finalitats comercials ni seran cedides a tercers.
*
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service