Här för att stanna
"Här för att stanna" är ett projekt som drivs av Bibeln idag i samarbete med Korskyrkan Uppsala. Projektet syftar till att hjälpa barn och unga in i ett livslångt lärjungaskap och att uppmuntra och underlätta generationsöverskridande relationer. Den viktigaste relationen i ett barns liv är den till förälder/föräldrar därför genomför vi denna enkät.

Vi vill försöka kartlägga vilka behov föräldrar ser idag för att på så sätt kunna ta fram material, kurser, videor eller annat som försöker fylla de behov som föräldrar upplever. Projektet kommer även mynna ut i resurser som kan användas av många i Sverige.

Du kan följa projektet via Bibeln idags hemsida (bibelnidag.org) eller skriva upp din e-post i slutet av undersökningen. Du kan även besöka www.härförattstanna.se

Undersökningen har 5 delar, svara på de frågor du anser fungerar för din situation. Det är ok att hoppa över frågor som du inte vill svara på.

Undersökningen kommer hanteras så att dina personuppgifter inte kommer kunna urskiljas av andra än den som analyserar svaren. I rapporter kommer inte uppgifter att publiceras som kan spåras tillbaka till dig personligen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Vilken ort bor du på?
Jag är ... *
Vilket postnummer bor du på?
Om du brukar gå i kyrkan, vilken går du oftast till?
Hur många hemmavarande barn (0-18) har du? *
Hur många vuxna bor det i ditt hushåll totalt? *
Barnen i mitt hushåll är födda ... (ange årtal med fyra siffror och skilj årtalen åt med komma. Ex: 2010, 2016, 2018) *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Korskyrkan Uppsala. Report Abuse