CURS NADONS - MASSATGES AMB CANÇONS I JOCS DE FALDA- Matí
Vine amb el teu nadó a gaudir de la música, els jocs de falda i els massatges, compartirem estones per aprendre cançons i jocs musicals que estimularan el teu nadó i que t'ajudaran a establir un fort vincle afectiu amb ell.

Durant les sessions s'explicaran i es practicaran jocs de falda del disc de la Dàmaris Gelabert Jocs de falda d'ara i de sempre i es practicaran les tècniques de massatge infantil del disc Massatge amb cançons de la Dàmaris Gelabert i l'Anna Roig Dolz, alhora que s'aprendran les cançons i els sons que les acompanyen.

Durada 7 jornades de 90 min + 30 min d'esmorzar i compartir

Nadons de 2 mesos fins a 1 any amb els seus pares.

Curs a càrrec de: Dàmaris Gelabert. Educadora de Massatge infantil i creadora del programa d’Estimulació Musical Totsona. 

1- Heu d'omplir la butlleta d'inscripció.
2- Fer el pagament a través d'aquest link

Preu 160 € (per jornada amb esmorçar inclòs) i de regal fotos de les sessions amb el teu nadó.
5 sessions 120 €

Dates: Els dijous 11, 18 i 2, 9 , (15), 16 i 23 de maigHorari: 10h-12h
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognom infant *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Nom adult *
Cognoms *
DNI *
Correu electrònic *
Telèfon *
Població *
Vols rebre informació de les nostres activitats? *
AUTORITZEN formal i expressament a l’empresa l'Associació Totsona amb el NIF G66496092 per la realització de fotografies i/o vídeos que sean exposats públicament i en el seu cas entregat a terceres persones, posi i/o instal·li  la publicitat d’aquestes imatges, en la pàgina web, xarxes socials, i publicitat impresa de l’empresa, així com a mitjans de comunicació públics i/o privats, on la imatge del menor pot ser plenament cognoscible i reconeguda, i d’aquesta forma, renuncien a reclamar per tots el conceptes, així com als drets d’imatge i accions que puguin correspondrel’s *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Totsona.com. Report Abuse