Obvladovanje stresa, izgorelost in osebnostna rast, prijave do zapolnitve prostih mest - III. termin
Za predavanje je izkazan zelo velik interes in prijavljenih je že več kot 120 udeležencev. Dogovorili smo se za dodaten (tretji) termin 6. 4. 2020. Vaša prijava je uvrščena na tretji termin.


Kaj je samopodoba in kako jo spreminjam? Kaj je stres? Kako se izogniti stresu? Kaj je izgorelost? Kaj nas pripelje do izgorelosti? Kako izpolniti vse naloge in ne »izgoreti«? Kako ostati samozavesten v situacijah, ko nalogi nisem kos? Kako imeti kvalitetne, izpopolnjujoče odnose? Ali sledim svojem cilju?
Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na seminarju.
Na seminarju se bomo sprehodili skozi celoten psihoterapevtski proces, ki je potreben, da se naučimo prepoznavati svoj lastni miselni proces. Spoznali bomo kakšne so posledice našega razmišljanja in kako poseči v njegovo spreminjanje. Predstavljene bodo najnovejše in najuspešnejše tehnike s katerimi vzpostavljamo miselni proces, ki vodi k dvigu samozavesti, prepoznavanju svoje lastne vrednosti in pozitivnem odnosu do sebe in drugih, kar posledično preprečuje tudi stres in izgorelost. Pogledali si bomo kako delujejo naši možgani in kako spreminjamo prepričanja, ki nas v življenju ovirajo ali nam škodijo. Prestavljene bodo tehnike s katerimi lahko vzpostavimo nove nevronske povezave, ki nas vodijo k pozitivnim spremembam našega vedenja in želenemu odzivanju na različne življenjske situacije.
Predavateljica: Maja Hartman, spec. integrativne psihoterapije
Email address *
Predavanje ge. Maje Hartman bo v ponedeljek, 6. 4. 2020 ob 14. uri v veliki sejni dvorani SVIZ na Oražnovi 3.
Ime in priimek *
Your answer
Številka članske izkaznice *
Your answer
Zavod *
Your answer
Prosimo vas, da nam morebitno odsotnost sporočite najkasneje tri dni pred predavanjem, na naslov oo.ljubljana@sviz.si, da lahko povabimo člane, ki se zaradi omejitve števila udeležencev niso uspeli prijaviti. V primeru neopravičene odsotnosti vaša udeležba na prihodnjih aktivnostih v organizaciji OO Ljubljane in okolice ne bo mogoča. Hvala za razumevanje! *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy