Φόρμα υποβολής έργου στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας (Ηράκλειο)
Παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής συμμετοχής στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας στο Ηράκλειο. Με την αποστολή της φόρμας δημιουργείται αυτόματα ανάρτηση στο ιστολόγιο, η οποία μετά από έλεγχο των συντακτών δημοσιεύεται. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να συμπληρωθεί απαραίτητα το πεδίο: "Χαρακτηριστική εικόνα". Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να υποβάλλετε ξανά το έργο.
Άμεσα γίνεται αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος με τις πληροφορίες που συμπληρώθηκαν στο email του υπεύθυνου εκπαιδευτικού.
Για παρατηρήσεις και απορίες που αφορούν την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνήστε με το techira@digifest.info.

«Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), γνωστό ως GDPR, που τέθηκε σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018, σάς ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση «9o Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας», που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 11-13/04/2019, πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί ενώ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα ληφθούν και φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας (πχ δημοσίευση καταχωρήσεων σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο, websites, κοινωνικά δίκτυα, κλπ) με σκοπό την ενημέρωση του κοινού ή/και της επιστημονικής κοινότητας για την ίδια την εκδήλωση και για τη διάχυση των αποτελεσμάτων της. Με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι γνωρίζετε τη συλλογή και χρήση των δεδομένων εικόνας/ήχου και συναινείτε σε αυτή.

Τίτλος έργου (title) *
Συμπληρώστε τον τίτλο του έργου με αρχικά κεφαλαία γράμματα (π.χ. Διαδραστικό Παιχνίδι Με Το Scratch)
Your answer
Ετικέτες (tags) *
Συμπληρώστε ετικέτες που περιγράφουν το έργο σας (π.χ. Scratch, Παιχνίδι). Οι ετικέτες πρέπει να χωρίζονται με κόμμα.
Your answer
Περιφερειακή Ενότητα (prefecture) *
Επιλέξτε την Π.Ε. που βρίσκεται το σχολείο
Σχολείο (school) *
Συμπληρώστε το σχολείο χρησιμοποιώντας κεφαλαία και πεζά (π.χ. Γενικό Λύκειο Ασημίου)
Your answer
Τάξη (class) *
Επιλέξτε την τάξη από την παρακάτω λίστα
Υπεύθυνοι καθηγητές (teachers) *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του ή των υπεύθυνων καθηγητών (με πεζά και κεφαλαία, π.χ. Παπαδάκης Ιωσήφ). Πρώτα το επώνυμο μετά το όνομα. Για αλλαγή γραμμής χρησιμοποιήστε <br />
Your answer
Τηλέφωνο/-α επικοινωνίας (telephones) *
Τηλέφωνο επικοινωνίας με τον ή τους υπεύθυνους καθηγητές. Δεν εμφανίζεται στο ιστολόγιο.
Your answer
Ομάδα μαθητών (students) *
Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο του ή των μαθητών που συμμετείχαν στην υλοποίηση το έργου (με πεζά και κεφαλαία, π.χ. Παπαδάκης Ιωσήφ). Πρώτα το επώνυμο μετά το όνομα. Δίπλα στα ονοματεπώνυμα μπορείτε να συμπληρώνεται και τον ρόλο των μαθητών στην εργασία (π.χ. επεξεργασία πολυμέσων, κωδικοποίηση, κ.α.). Για αλλαγή γραμμής χρησιμοποιήστε <br />
Your answer
Περιγραφή (description) *
Συμπληρώστε μια σύντομη περιγραφή για το έργο. Για αλλαγή γραμμής χρησιμοποιήστε <br />
Your answer
Είδος έργου (category) *
Επιλέξτε το είδος του έργου
Λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε (software) *
Συμπληρώστε τη λίστα λογισμικού που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη του έργου (π.χ. Visual Basic, Photoshop)
Your answer
Άλλες πληροφορίες (info)
Συμπληρώστε άλλες πληροφορίες που θεωρείτε ότι είναι χρήσιμο να αναφερθούν, όπως οδηγίες χρήσης, προδιαγραφές υπολογιστή και απαραίτητο λογισμικό για την εκτέλεση του έργου, κ.α.
Your answer
Κώδικας ενσωμάτωσης έργου (code)
Συμπληρώστε τον κώδικα για την ενσωμάτωση του έργου στην ανάρτηση του ιστολογίου (π.χ. κώδικα ενσωμάτωσης video από youtube, κώδικα ενσωμάτωσης παρουσίασης sliderocket, κ.α.)
Your answer
Ιστοσελίδα (webpage)
Συμπληρώστε τη διεύθυνση για την ιστοσελίδα που φιλοξενεί περισσότερες πληροφορίες για το έργο ή το URL απ' όπου μπορεί κάποιος να κατεβάσει το έργο στην πρωτότυπή του μορφή
Your answer
Χαρακτηριστική εικόνα (image) *
Συμπληρώστε τη διεύθυνση URL για μια χαρακτηριστική εικόνα για το έργο (ένα screendump, ένα logo, μια εικόνα που εκφράζει το περιεχόμενο, κ.α.)
Your answer
Ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (contact) *
Συμπληρώστε ένα email για την περίπτωση που θα χρειαστεί να επικοινωνήσουμε με κάποιον από τους υπεύθυνους καθηγητές για πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το έργο. Η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας δεν εμφανίζεται στο ιστολόγιο.
Your answer
Σχόλια, παρατηρήσεις (comments)
Σχόλια και παρατηρήσεις που αφορούν τη συμμετοχή του σχολείου στο Φεστιβάλ. Τα σχόλιά σας δεν θα εμφανιστούν στο ιστολόγιο αλλά θα είναι διαθέσιμα στην οργανωτική επιτροπή.
Your answer
Αριθμός διπλωμάτων για τους συμμετέχοντες μαθητές (allstudents) *
Your answer
Αριθμός διπλωμάτων για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς (allteachers) *
Ανάλογα με τον αριθμό των υπεύθυνων καθηγητών
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service