Tallers Un món de ciència URV-Alt Camp 2021-2022
Full de sol·licitud

El programa Un món de ciència planteja l’aprenentatge de continguts científics en el marc d’una activitat a l’aula. Té per objectius principals facilitar la realització d’una activitat experimental senzilla, segura, atractiva, pràctica, participativa i socialment rellevant, que il·lustri que la ciència és un mètode que permet donar resposta als interrogants i necessitats de les persones, generar riquesa, desenvolupament i qualitat de vida; i estimular l’interès per les ciències en general i per desenvolupar carreres científiques en particular de l’alumnat.

Pel present curs escolar s’ha programat un monogràfic sobre l’hidrogen renovable, amb activitats diferenciades per primària i secundària, amb l’objectiu de desenvolupar consciència, coneixement i comprensió pública, contrarestar prejudicis, desinformacions i disminuir barreres socials per la transició a l’era de l’hidrogen.

Activitats previstes:
-Activitat d’aula per Secundària: taller “Transició energètica” (1 hora).
-Activitat d’aula per Primària: taller “Maker H2” (1 hora).

Es contempla la impartició de les activitats de forma presencial en els centres educatius. Activitats per grups de convivència estable, amb mesures de prevenció per Covid-19.

El programa Un món de ciència URV-Alt Camp està destinat als centres de primària (4r a 6è curs) i ESO de la comarca de l'Alt Camp.

El termini de recepció de sol·licituds és fins el 15 d’octubre (inscripcions en primera instància). Posteriorment es procedirà a l’encaix de les peticions amb les sessions disponibles.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Amb amb el suport del Consell Comarcal de l'Alt Camp i de les empreses col.laboradores
Protecció de dades
Abans de començar i per tal de complir la llei de protecció de dades necessitem que ens autoritzis a recollir-les. T'agraïm la teva paciència!

Política legal

Des de la Universitat Rovira i Virgilivolem oferir una experiència de navegació i un servei segur i de confiança. Per això, hem implementat la present Política de Privadesa que compleix amb els paràmetres i mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, recollides al Reglament Europeu 679/2016, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades; i el Reglament e-Privacy, 2017/0003, de 10 de gener de 2017, sobre el respecte de la vida privada i la protecció de les dades personals en el sector de les comunicacions electròniques i per qual es deroga la Directiva 2002/58/CE. Tot plegat amb l’objectiu de garantir la privacitat i ser transparents en l’ús de les dades.

1. Quin és l’objectiu o finalitat de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats és gestionar les activitats de divulgació organitzades per la URV (URV Divulga, ComCiència i Nexes URV).


2. Ús de les dades personals

Les dades personals seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:
a. Gestionar les sol·licituds de participació i resoldre dubtes relacionats amb les activitats de formació i divulgació URV.
b. Informar de novetats relacionades amb les activitats URV de formació i divulgació.
c. Enviar altres informacions que es consideri que pugui ser d’interès.

En cap cas es rebrà informació de tercers sense prèviament haver-se informat i sol·licitat exprés consentiment.

Les dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació de les activitats URV de formació i divulgació.

Les dades personals s'incorporaran i es tractaran en un fitxer, el responsable del qual és la URV amb domicili a Tarragona, carrer de l'Escorxador, s/n. Es pot accedir, rectificar i, si s'escau, cancel·lar les dades i a oposar-se al seu tractament, en les condicions previstes en la legislació vigent. Per exercir aquest drets, cal d'adreçar un escrit o formulari al c/Escorxador s/n, 43003 Tarragona o al registre electrònic de la URV (https://seuelectronica.urv.cat/registre.html).

3. Compartició d'informació amb tercers

Per al funcionament les activitats URV de formació i divulgació, en alguns casos s'han de facilitar dades a tercers. S'informarà prèviament i es sol·licitarà consentiment per cada cas concret.
Consentiment
Per a poder enviar la sol·licitud es necessari que acceptis la casella de consentiment següent. Consents, mitjançant la marcació de la casella:
- Al tractament de les teves dades per gestionar les sol·licituds de participació i resoldre dubtes relacionats amb els tallers Un món de ciència Alt Camp.
- A la recepció de comunicacions relacionades amb les activitats URV de formació i divulgació a través del telèfon, correu postal ordinari, correu electrònic (preferentment) o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
- A que URV faciliti dades teves al Consell Comarcal de l'Alt Camp i a les empreses col.laboradores, per realitzar la coordinació, seguiment i avaluació de les activitats.
A més a més, declares, mitjançant la marcació de la casella, sota la teva pròpia responsabilitat, tenir complerts els divuit anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això.
Dono el meu consentiment *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy