Entrepreneurship Weekend- Visegrad Countries Entrepreneurship Experience

Nëse keni ide biznesi dhe po shiqoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entreprenuership weekend ofron mundësi për ju. Fondi Ndërkombëtar ViseGrad në partneritet me Kolegjin Universum, Universitetin Szent Istvan (Hungari), Universitetin J. Selye (Sllovaki), Universitetin Metropolitan të Pragës (Ceki) do të ofrojnë punëtori ku ju do të zhvilloni idenë tuaj me ndihmën e ekspertëve të ndërmarrësisë. Ju do merni informata për financimin e ideve tuaja. Entrepreneurship Weekend ka për qëllim që të forcoj ekositemin ndërmarrës në Kosovë dhe të krijoj një sinergji në mes të investorëve për të inspiruar investimin e përbashkët në sektore të ndryshme

Gjatë weekendit të ndërmarrësisë, ju mund të prezentoni idenë tuaj për biznes dhe të kërkoni financim nga investitorët tanë të cilët së bashku kanë investuar më shumë se €1 milion në 15 kompani të suksesshme brenda dhe jashtë vendit.

Regjistrohuni online për qënë pjesë e Entrepreneurship Weekend dhe ne do të ju kontaktojmë me udhëzimet e rradhës.


Kur:
10 Nëntor- Gjenerimi i ideve
11 Nëntor- Punëtoria për zhvillimin e ideve
18 Nëntor- Prenzatimi i ideve para panelit
18 Nëntor- Përzgjedhja e ideve më të mira

Kur:
Ora: 10:00- 16.00

Ku:
Vendi: Kolegji Universum (Ulpianë), Prishtine

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms