Kako postaviti dobru Facebook i Google reklamu? - radionica u Startit Centru Subotica
U Startit Centru Subotica u četvrtak, 29. novembra, Oliver Pag će održati radionicu na temu kako postaviti Facebook i Google reklame, gde će pokušati da pokrije i analizu rezultata i kakav efekat ti rezultati mogu imati na biznis model.

Teme koje će Oliver proći tokom svoje radionice su:

Kako najbolje postaviti Facebook i Google reklame?
Kako testirati da li rade?
Kako meriti rezultate reklame?
Na koji način uključiti rezultate u biznis plan ili fiskalni model?
Pored teme internet reklama, Oliver ima iskustvo i na drugim poljima za koje će prisutni imati prilike da ga pitaju kao što su: Facebook marketing, ključne reči za reklame, povoljni načini za razvoj MVP-a (Minimum Viable Product), SEO (optimizacija sajta za pretraživače), povećanje kapitala, itd.

Ovaj meetup će biti održan na engleskom jeziku.

O predavaču

Oliver Pag je uvek bio i uvek će biti preduzetnik. On gradi stvari, priča o njima i pretvara svoje zamisli u dela. Onda ih testira i skalira. Sa 10 godina je prodavao slatkiše na igralištima, a sa 20 godina je započeo svoj prvi biznis, angažujući pokretne barove iz očeve garaže, biznis koji se razvio u profitabilan uspeh. Narednom biznis mu nije uspeo, iako je skupio 750.000 funti od privatnih investitora. Oliver tvrdi da je naučio više u te tri godine neuspeha, nego za šest uspešnih godina u nečemu. Pored toga što se bavi mentorskim programom na Balkanu, trenutno je osnivač dve kompanije, jedne kao nastavka njegovog prvog biznisa, i druge, startapa tableYETi.com

Prijave

Događaj je zakazan za 29. novembar u 18 časova, u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.

Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service