TVA Pori Ry:n jäsenhakemus
Tällä lomakkeella voit hakea TVA Pori Ry:n jäsenyyttä. Hallitus käsittelee jäsenanomukset kunkin kuukauden 1. päivä. Täytäthän siis jäsenhakemuksen edellisen kuukauden aikana, mikäli haluat jäsenyyden voimaan kuun 1. päivä alkaen. Jos olet alle 18-vuotias, tulee hakemus täyttää paperilla ja pyytää siihen huoltajan allekirjoitus.
Hakemuksesi käsittelyn jälkeen saat maksutiedot (jäsenmaksu vuonna 2024 30€) sekä yksilöllisen viitenumeron jäsensihteeriltämme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksettuasi laskun olet TVA Pori ry:n jäsen ja oikeutettu osallistumaan peruskursseillemme.

Yhdistys ei luovuta hakemuksessa olevia tietoja kolmannelle osapuolelle, eikä käytetä kolmannen osapuolen tuotteiden tai palveluiden markkinointitarkoituksiin. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on luettavissa www.tvapori.fi -> TVA Pori ry tai saatavissa jäsensihteeriltä.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Etunimi ja sukunimi *
Katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Syntymävuosi
Ammatti/toimiala
Minulla on voimassa jokin seuraavista
Haluaisin kouluttautua seuraaviksi
Koiran/koirien tiedot (kutsumanimi, rotu, sukupuoli, syntymäaika, koulutustunnukset/luokka), muuta: *
Sitoudun TVA Pori Ry:n jäsenenä seuraavaan:  1. Huolehdin koirani rokotuksista ja etten tuo rokottamatonta (yli 4kk ikäistä) tai sairasta koiraa hallille. 2. Huolehdin koirani madotuksista. 3. En tuo koiraa, jolla on juoksut kentälle. Hallilla pöksyt jalassa treenaaminen on sallittu. 4. Otan vastuun koirastani koulutusten/tapahtumien aikana sekä kentän/hallin läheisyydessä. 5. Sallin yhdistyksen mainita julkaisuissaan oman nimeni, kotipaikkani ja koirani tietoja. *
Required
Olen tutustunut yhdistyksen sääntöihin ja sitoudun noudattamaan muita ylläolevia säädöksiä. Yhdistyksen säännöt löytyvät ositteesta www.tvapori.fi -> TVA Pori ry tai ovat saatavissa jäsensihteeriltä. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy