COVID-19 & Πολλαπλή σκλήρυνση
Αγαπητέ Συμμετέχοντα,
Σας ευχαριστούμε που συμμετέχετε σε αυτό το ερωτηματολόγιο.
Πρόκειται για πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας (ΕΛΛΑΝΑ) σε συνεργασία με το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής και Ψηφιακής Καινοτομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με σκοπό τη μελέτη της χρήσης των υπηρεσιών υγείας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΠΣ) και την επίδραση της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) σε αυτήν.

Η είσοδός σας στο σύστημα είναι επώνυμη όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω και προϋποθέτει την υποβολή της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου. Ο λόγος που αυτό το στοιχείο απαιτείται είναι η διασφάλιση της αξιοπιστίας της πηγής από την οποία προέρχονται οι απαντήσεις του ερωτηματολογίου και των δεδομένων που εισάγονται στο σύστημα. Στην ουσία ωστόσο, κανένα από τα προσωπικά σας δεδομένα, γενικά και ευαίσθητα δε θα είναι διαθέσιμα, καθώς θα ανωνυμοποιούνται στη συνέχεια (βλέπε στην επόμενη σελίδα) καθιστώντας τελικά τη συμμετοχή σας ανώνυμη.

Ο συνολικός χρόνος συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου εκτιμάται ότι είναι περίπου 15 λεπτά.

Παρακαλούμε να πατήσετε «Υποβολή» όταν τελειώσετε, καθώς το σύστημα δεν επιτρέπει προσωρινή αποθήκευση και υποβολή σε δεύτερο χρόνο. Κλείστε άλλα προγράμματα (π.χ. συζήτηση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) για να αποφύγετε τον περισπασμό.

Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επιστημονικούς σκοπούς και θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόκρισης της ιατρικής κοινότητας στο πεδίο της ΠΣ και της νόσου COVID-19 σε σχέση με τα άτομα με ΠΣ.

Αν είστε άτομο με ΠΣ και έχετε δυσχέρεια στο χειρισμό του Η/Υ απευθυνθείτε σε φροντιστή / νόμιμο εκπρόσωπο για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου εκ μέρους σας. Στην περίπτωση αυτή, η συμπλήρωση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο, κατά τον οποίο ο φροντιστής θα συμπληρώσει τις απαντήσεις που εσείς υποδεικνύετε.

Η παρούσα είναι μια μη εμπορική μελέτη η οποία δε λαμβάνει χρηματοδότησης.

Περαιτέρω πληροφορίες:
1. Τα ανώνυμα δεδομένα θα αποθηκευθούν μόνιμα και θα τεθούν σε καταθετήριο για πιθανή μεταγενέστερη χρήση από άλλους ερευνητές. Συμπεράσματα σχετικά με εσάς ή άλλα άτομα δεν είναι δυνατό να εξαχθούν.
2. Η διαχείριση των δεδομένων σας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (European Data Protection Regulation / GDPR EU).
3. Η συμμετοχή σας στη μελέτη είναι εθελοντική και μπορεί να τερματιστεί ανά πάσα στιγμή και δίχως να απαιτηθεί αιτιολόγηση.
4. Η συμμετοχή σας στην έρευνα δεν σας εκθέτει σε σημαντικό κίνδυνο.

Γιατί συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας:
Η μελέτη αφορά στην ΠΣ και στη διαχείριση της ΠΣ στη διάρκεια της πανδημίας και απευθύνεται σε άτομα με ΠΣ και σε φροντιστές ατόμων με ΠΣ. Tα ανώνυμα δεδομένα θα αποθηκευθούν μόνιμα και θα τεθούν σε καταθετήριο για πιθανή μεταγενέστερη χρήση από άλλους ερευνητές.

Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, μας ενδιαφέρει να καταγράψουμε την εμπειρία σας.
Σας ευχαριστούμε.

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Ελληνική Ακαδημία Νευροανοσολογίας (ΕΛΛ.Α.Ν.Α.)
Πολυτεχνείου 23 54625,
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλέφωνο:+30 2313 050 426
info@helani.gr

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο https://drive.google.com/open?id=14cqxVR9TvAPzYRLbGjGbnweULdpaIvWY
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Συγκατάθεση συμμετέχοντα *
Required
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy