Регистрација за Летната грант академија - 20 јун-13 јул и 15 авг.-19 сеп. 2023 секој вто. и чет. од 18-21ч.

Дванаесетата (12) Грант Академија, во своето летно издание на македонски јазик, започнува од 20 јуни 2023, а завршува на 19 септември 2023 (со летна паузаод 14 јули- 14 август 2023) . Во тој период два пати неделно во вторник и четврток, во вечерен термин (18:00-21:00 ч.), ќе бидат организирани 19 работилници (16 редовни и 3 дополнителни) кои се дел на грант академијата. На овој начин ќе бидете дел на вкупно 65 часови програма (во кои се вклучени и 5 индивидуални/ тимски менторски сесии од по 1-2 часа), доволни за да развиете целосен предлог проект за грант со буџетот и сите барани додатоци.

Со учеството во пролетната Грант Академијата за Вас ќе обезбедите:

- еден целосно подготвен предлог проект за грант спремен за испраќање во специфична грант програма (за ИПА 3, Еразмус+, Креативна Европа, Хоризонт Европа, АДРИОН, ЕУРОМЕД, Прекугранична соработка, ФИТР, амбасади, други донаторски програми, итн.);

- стекнати вештини и разбирање на сите потребни чекори во фазите на развој и спроведување на еден проект за грант;

- електронска верзија на потребните формати, алатки и упатства за планирање и спроведување на проектот;

- можност да се добие грант од 5.000 до ххх.000 евра, со аплицирање на подготвениот предлог проект, и

- многу други придобивки поврзани со проектното планирање и спроведување на проекти

Полната котизација за учество е 49.500 мкд. За оние кои сакаат да платат на рати, има можност да се плати на 3 рати и тоа по 16.500 мкд од рата (1ва рата пред почетокот, 2ра рата во 3 недела од ГА, и 3та рата во 6 недела). За учество на два учесници од еден правен субјект, се добива попуст од над 30% за двајца (вк. 69.300 мкд, т.е.34.650 мкд од учесник) и 40% за тројца учесници (29.700 мкд. од учесник или вк. 89.100 мкд. за сите тројца).

За рана регистрација до 2 јуни 2023, 23:59 часот, котизацијата  за учество е со 29% попуст т.е. 34.950 МКД, а за оние што ќе се пријават до 10 јуни 2023 имаат попуст 24.9% е 37.150 мкд, а потоа се плаќа целосната котизација од 44.950 МКД.

ПОПОЛНЕТЕ ГИ ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ за Вас и правниот субјект кој ќе изврши уплата на средствата за котизација (доколку сте поединец, оставате податоци само за Вас). Оваа акција не важи за учесници кои веќе се имаат пријавено во оваа Акдемија (со пополнување на оваа форма, преку интернет страна или преку е-мејл). Повеќе информации за претходните грант академии овде: https://www.proefekt.mk/grant-akademija

За кусо време ќе можете да ги пополнете празните полиња во оваа форма која е подолу. Нема да Ви земе повеќе од 3 минути.

За подетални информации обратете се на email: info@proefekt.mk или на +389 (0)70 355 095

Sign in to Google to save your progress. Learn more
0. Сакам да се пријавам за грант академијата/Грант предизвикот која е во периодот *
1. Име и Презиме *
Забелешка: Во случај на аплицирање во тим, деталите за второто, третото лице ќе ги оставите во прашање бр. 11.
2. Полно име на правен субјект (компанија/организација/институција) кое го преставувате со учество во Грант Предизвикот и/или Грант Академијата? *
Забелешка: Наведете го целосното име на организацијата/институцијата. Доколу не претставувате некоја организциија само ставете „/“ во полето за одговор.
3. Адреса на правен субјект или поединец *
Забелешка: Наведете  ја поштенска адреса на правниот субјект/ поединец кој ја плаќа котизацијата за учество
4. ЕМБС на правниот субјект ? *
Доколу сте поединец ставете „/“ во полето за одговор
5. Даночен број на правниот субјект ? *
Доколу сте поединец ставете „/“ во полето за одговор
6. Општина каде е регистриран правниот субјект/ или каде живее учесникот   *
7. E-mail за контакт *
8. Телефонски број за контакт
9. Плаќањето ќе го направам на следниот начин *
Одговораат само учесници во ГРАНТ АКАДЕМИЈАТА
10. Ќе се пријавиме повеќе учесници од нашиот правен субјект
Одговораат само учесници во ГРАНТ АКАДЕМИЈАТА
Clear selection
11. (Одговараат само оние кои аплицираат како тим) Наведете го името на второто (и третото) лице со кого аплицирате како тим за учество во оваа грант Академија
Се пополнува во случај на аплицирање во тим - За секој од нив треба да се остави полно име и презиме, адреса, емејл и телефонски контакт за да подготвиме профактура
12. Дадете коментар, забелешка, мислење или информација која не можевте да ја наведете со претходните прашања:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy