Radionica aerial hoopa s Brennanom Figarijem
Pridružite se Brennanu na ovoj četverosatnoj radionici (dva sata u subotu i dva sata u nedjelju) na kojoj ćemo učiti zabavnu koreografiju za aerial hoop uz glazbu.  Subotu ćemo započeti s učenjem pojedinih elemenata koreografije kako bi se svi polaznici osjećali ugodno i sigurno u izvedbi koreografije. U nedjelju spajamo novo naučene elemente s prijelazima i glazbom da bismo na kraju dobili grupnu aerial hoop koreografiju. Koreografija se sastoji od nekoliko elemenata čija težina može varirati kako bi izazov bio prilagođen svim razinama znanja polaznika. Potrebna je srednja razina poznavanja aerial hoopa i te spremnost na pokrete koji uključuju vrtnju.

O meni:
"Porijeklom sam iz područja San Francisca u Kaliforniji. Imao sam sreću da provedem više od pola života (više od 15 godina!) putujući svijetom kao koreograf, trener i umjetnik. Živim u Berlinu, gdje sam akrobatski trener i koreograf za Friedrichstadt-Palast, jednu od najvećih predstava u Europi. Kao trener, radio sam sa rekreativcima kao i sa profesionalnim umjetnicima te svima između njih. Moj stil podučavanja fokusiran je na umjetnički i tehnički aspekt, kako bih pomogao svojim učenicima da postignu svoj puni potencijal.

Kao koreograf i izvođač radio sam s nekim od najvećih izvedbi na svijetu. Od slavnih osoba do ekskluzivnih korporativnih i luksuznih događaja, moje zračne izvedbe zabavljale su milijune diljem svijeta. Prethodni klijenti uključuju America’s Got Talent, The Ellen Degeneres Show, Helene Fischer, Wintergarten Varieté, Cavalia, The Tonight Show, Google, Emirates Airlines, P&O Cruises, Sea World San Diego, Norwegian Cruise Lines i mnoge druge. Podučavao sam tisuće učenika diljem svijeta i jedva čekam raditi s vama!"

Kotizacija u iznosu od 300 kn se plaća na licu mjesta. Broj mjesta je ograničen.
Ukoliko možete prisustvovati radionici samo jedan dan, moguće je samo u subotu.

Brennan je raspoloživ i za dvije vrste individualnih satova: privatne za jednu osobu ili poluprivatne do tri osobe, za koje se možete prijaviti na cirkuskolektiv@gmail.com s naznakom "Brennan Figari - privatni sat".

Vrijeme održavanja radionice: subota i nedjelja, 14. i 15. svibnja od 10 do 12h
Mjesto održavanja radionice: Mala scena Doma mladih

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime i prezime
Broj mobitela
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy