RSVP concert & crowdfunding 18-6, va 14u
Dit evenement geldt als de muzikale afsluiting van ons derde seizoen, met opnieuw 10 prachtige voorstellingen voor klassiekliefhebbers. Anderzijds heeft EENMAAL ANDERMAAL een doel. Het Concertgemaal wordt al drie jaar gemaakt door de liefde voor muziek, veel inspiratie en tal van vrijwilligers, én met een uiterst klein budget.Tot nu huren wij telkens alles wat we nodig hebben in, om u een bijzondere theaterervaring te kunnen bieden.

Op zondag - 18 juni van 14.00 tot 17.00 uur - gaan we pogen we ons eigen materiaal te verwerven, zodat we voortaan meer in onze programmering kunnen investeren. We willen het spannendste muziektheater van Amsterdam worden, met uw hulp!

Daarom is het hoogtepunt van deze dag EENMAAL ANDERMAAL VOOR HET CONCERTGEMAAL. Een veiling waarbij we een collectie bijzondere objecten en ervaringen onder de hamer brengen, zodat we binnenkort onze eigen theaterstoelen en theaterlicht hebben, en misschien zelfs wel een eigen geluidsinstallatie.

Zondag 18 juni is een dag met een missie: het kleinste klassiekpodium van Amsterdam een grootse toekomst geven.

Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn, wil je dit dan laten weten door een mailtje te sturen aan info@concertgemaal.nl?

Tot binnenkort!

Het Concertgemaal
Landsmeerderdijk 213
1035 PV Amsterdam
http://concertgemaal.nl
info@concertgemaal.nl

Email address
Voor en achter naam/namen
Om ervoor te zorgen dat het ontvangst zo soepel mogelijk verloopt, zou je zowel de voor- als achternaam van alle personen hieronder willen vermelden?
Your answer
Aantal personen
Wanneer je met meer dan 2 personen komt, vul dan bij overige zelf het aantal in.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Please complete the captcha before submitting the form.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms