Inscripció TUP 2016
Dissabte 15 d'octubre del 2016

Aquesta Trobada per la Unitat Popular vol ser un punt de partida sobre el debat de model social, polític, econòmic, cultural que volem per la República catalana i que quedarà en major o menor mesura definit al llarg del procés d’elaboració de la Constitució de la República.

Des de l’espai polític de la Unitat Popular ens cal fer una proposta clara, ambiciosa i engrescadora al conjunt de la societat on es dibuixi el país que volem, i com el construirem i farem realitat.

Aquesta TUP no ha de ser una simple posada en escena d’un espai polític, sinó que ha de ser un punt de trobada entre persones procedents d’espais polítics diferents, que treballen plegades per fer una proposta de model de país al conjunt de la societat. Per aquest motiu proposem que aquesta Trobada per la Unitat Popular es centri en debatre sobre aquelles qüestions i temàtiques que caldria abordar en el context d’un procés constituent, incloent aquelles qüestions relatives a l’elabora
Nom
Cognoms
Població
Correu electrònic *
Tallers
Fareu ús de l'espai de ludoteca?
Clear selection
Altres comentaris
Condicions legals *
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades personals recollides en aquest formulari seran incorporades a un fitxer, del qual és titular la CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR amb la finalitat de desenvolupar informacions i campanyes relacionades amb futures TUP així com per informar-vos-en per via electrònica. Tanmateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades al domicili de la CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR situat al c/ Casp, 180-182 baixos, 08013 de Barcelona.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.