Анкетен прашалник за задоволство на клиенти
Задоволен купувач на нашите производи и корисник на нашите услуги, е темелна цел на работењето на нашата фирма.
Со тоа љубезно Ве молиме да го пополните овој анкетен прашалник како би можеле, врз основа на Вашите оценки на основните аспекти од работењето, нашата целокупна понуда што поквалитетно да ја прилагодиме на Вашите потреби и желби.
Кои услуги ги имате користено од нашата компанија? (За секој ред треба да има избрано по еден одговор) *
Само материјал
Материјал и Монтажа
Не користена услуга
Инсталација во објект.
Водоводен приклучок
Канализација - приклучок
Санитарија
Наводнување
Име и Презиме / Компанија (не е задолжително)
Колку сте задоволни од комплетноста на асортиманот на нашите производи? *
Не сум задоволен
Премногу сум задоволен
Колку сте задоволни од квалитетот на нашите производи / услуги? *
Не сум задоволен
Премногу сум задоволен
Колку сте задоволни од прифатливоста на цената на производите? *
Не сум задоволен
Премногу сум задоволен
Колку сте задоволни од професионалноста и стручноста на нашите вработени? *
Не сум задоволен
Премногу сум задоволен
Колку сте задоволни од почитувањето на договорените рокови за испорака / реализација? *
Не сум задоволен
Премногу сум задоволен
Која е Вашата препорака за наше подобрување?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy