Exteriörbedömning 7 november
Norra Älvsborgs Kennelklubb bjuder in till en exteriörbedömning där hunden erhåller ett kvalitetspris som registreras hos SKK. Bedömningen erbjuds de raser som domare Martin Johansson är auktoriserad på (grupp 1, 2, 4, 6, 7, 8, 9 och delar av grupp 3, 5 och 10) se http://www.fci.be/en/Judges/Judge.aspx?id=554

Bristen på utställningar har inneburit en del praktiska konsekvenser för en del hundägare och uppfödare. För att möta det behovet har SKKs Utställningskommitté beslutat att klubbar ska kunna erbjuda enskilda hundägare en exteriörbedömning där hunden får ett kvalitetspris och en skriven kritik.

Domaren kommer titta på hunden både i rörelse och uppställd, samt gå igenom den precis som på vanlig utställning. Hunden får en skriftlig kritik och tilldelas kvalitetspris Excellent, Very Good, Good, Sufficient, Disqualified eller Cannot be judged. Ck kan delas ut.
Resultatet registreras i hunddata och berättigar bland annat till den lägre avgiften vid valpregistrering, gäller som slutlig inmätning för hundar över 15 månader, och som utställningsmerit för championat i annan disciplin.

Hund ska vara lägst 9 månader och uppfylla kraven på registrering som framgår av utställningsreglernas punkt 17 för få att delta på exteriörbedömning.

ID-kontroll utförs på alla anmälda hundar.

Plats: NÄKKs klubblokal på Torpavägen 3 Vänersborg

Datum: 7 november

Domare: Martin Johansson

Sista anmälningsdag: 1 november

Avgift: 500 kr

Betalning sker på plats via Swish.

Frågor besvaras av Birgitta på birgitta.bernhed@nakk.se

Anmälan är bindande, om du anmäler och inte kommer skickas en faktura efteråt.
Medlemskap i SKK organisationen krävs.

Vi kommer följa FHM och SKKs restriktioner som gäller angående Covid19. Ni kommer få ett tidschema via mejl senast den 4/11, man kommer strax före och får inte stanna kvar efter. På så vis räknar vi med att det endast kommer vara ett fåtal personer på plats hela tiden. Endast 1 person/hund.


Varmt välkommen att anmäla!
E-postadress *
Hundens ras *
Hundens namn enligt registreringsbeviset *
Hundens registreringsnummer *
Hundens födelsedatum *
Ägarens namn *
Ägarens adress *
Ägarens postnummer och postadress *
Medlemsnummer (medlemskap i SKK organisationen krävs) *
Medlem i klubb? *
Klass *
Required
Min hund kommer även bli slutligt inmätt *
Required
Jag godkänner att ni behandlar mina personuppgifter *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy