Formular de înscriere - Activități de voluntariat în Brașov
Dacă dorești să fii VOLUNTAR în activitățile comunitare din BRAȘOV, completează formularul de mai jos și te vom ține la curent cu oportunitățile COLORS, Rețeaua CAN și partenerii lor.
-----
DOAR dacă dorești să faci voluntariat în cadrul ASOCIAȚIEI COLORS, te rugăm să bifezi la domeniu proiectul respectiv și să detaliezi datele suplimentare solicitate. Mulțumim!
-----
Nu uita ca înainte de a completa acest formular să citești cu atenție Legea 78/2014 - legea voluntariatului. O poți descărca de pe http://supervoluntari.ro/resurse.
-----
Dacă vrei să cunoști oferta proiectelor de voluntariat brașovene, nu uita să ne vizitezi la Târgul de Voluntariat Brașov - următoarea ediție este planificată pentru mai 2015. Detalii pe www.supervoluntari.ro/voluntariatbrasov și www.facebook.com/voluntariatbrasov.
Nume și prenume *
Your answer
Vârsta *
Your answer
Telefon *
Your answer
Email *
Your answer
Ocupația *
Your answer
Instituția *
Your answer
Aș vrea să mă înscriu ca voluntar în domeniul: *
COMPLETEAZĂ DOAR DACĂ VREI SĂ FII VOLUNTAR ÎN PROGRAMELE COMUNITARE DIN JUDEȚUL BRAȘOV!
Required
Număr de ore/ săptămână în care sunt disponibil ca voluntar:
DOAR pentru voluntarii interesați de animație Asociația Colors, te rugăm să ne furnizezi următoarele informații suplimentare:
limbi străine în care poți conversa decent, care este experiența anterioară în proiecte/activități de voluntariat și/sau animație
Your answer
Nevoi speciale/ informații suplimentare
te rugăm să ne spui dacă ai nevoi speciale și informațiile suplimentare pe care le dorești (altele decât cele existente pe site).
Your answer
Ce te aștepți să obții prin participarea ca voluntar? *
Your answer
Acordul părintelului sau al reprezentantului legal (minori sub 18 ani)
Prin prezenta subsemnatul/a, în calitate de părinte/ reprezentant legal sunt de acord ca acesta să fie înscris ca voluntar în baza de date a Asociației Colors și să beneficieze de serviciile acesteia. Menționez că am luat la cunoștință de prevederile Legii 78/2014, Legea voluntariatului. (Completați numele, număr de telefon și calitatea - părinte/ reprezentant legal).
Your answer
Prin finalizarea acestui formular, îmi dau acordul pentru procesarea datelor personale. *
Asociația Colors prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest formular în scopul oferirii de servicii specifice, inclusiv pentru a vă ține la curent cu privire la alte proiecte și activități Colors. În cazul în care nu doriți să primiți informații de la noi, bifați NU. Conform legii 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu o cerere scrisă, adresată Asociației.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.