Alta soci/a
AMPA COL·LEGI SANTO ÁNGEL - Av. les Bòbiles, 1, 08850 Gavà
Per qualsevol dubte adreceu-vos directament a ampasangelgava@gmail.com
Email address *
DADES DEL PARES
Nom i cognoms pare o mare *
Your answer
Dni *
Your answer
Adreça *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Població *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
DADES DELS FILLS
FILL 1 - Nom i cognoms *
Your answer
FILL 1 - Data naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
FILL 2 - Nom i cognoms
Your answer
FILL 2 - Data naixement
MM
/
DD
/
YYYY
FILL 3 - Nom i cognoms
Your answer
FILL 3 - Data naixement
MM
/
DD
/
YYYY
MOTIUS ALTA
Marqueu només el motiu principal
QUOTA ANUAL PER FAMÍLIA: 20 €
Aquesta quota es renova automàticament al llarg del mes d'octubre. En cas de voler donar-vos de baixa de l'Ampa ho heu de comunicar presencialment o per escrit via e-mail abans del 31 de juliol. En cas contrari, haureu d'assumir totes les despeses originades per la devolució dels rebuts bancaris.
DADES BANCÀRIES
Nom i cognoms del titular *
Your answer
Dni del titular *
Your answer
Nº compte (incloure IBAN) *
Your answer
DATA
Indiqueu la data actual
*
MM
/
DD
/
YYYY
PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa en matèria de protecció de dades, l’AMPA Col•legi Santo Angel, amb domicili a Avinguda de les Bòbiles, 1, de Gavà, t’informa que les dades proporcionades s’incorporaran a un fitxer de la nostra responsabilitat i seran tractades per gestionar la teva condició de soci/a, així com per informar-te via mail de les nostres activitats i propostes, així com per fer-te arribar informació sobre activitats de tercers que es trobin vinculats amb el mon de la família i l’escola. Excepte les dades sol•licitades relatives al nom i cognom dels fills la resta són obligatòries, en cas de no proporcionar les obligatòries no es podrà gestionar l’alta com a soci/a. Mitjançant la signatura d’aquest formulari entenem que en nom propi i com a representant legal dels teus fills consents els tractaments anteriorment descrits. Les dades es conservaran mentre siguis soci/a de l’AMPA i un cop hagis causat baixa durant el període de temps que la legislació vigent obligui a l’AMPA a conservar-les per atendre les seves responsabilitats. En qualsevol moment pots exercir el teu dret d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, el seu dret d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al seu tractament, o revocar el consentiment atorgat dirigint-te a l’adreça anteriorment indicada o via mail ampasangelgava@gmail.com indicant com a referència LOPD. Igualment, pot reclamar front l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Accepto l'alta com a soci/a de l'AMPA Col·legi Santo Ángel *
Required
DRETS D'IMATGE
Atesa la Llei Orgànica 1/1982 sobre protecció civil del dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge i la legislació en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, mitjançant el present document l'AMPA Col·legi Santo Ángel, amb domicili a Avinguda de les Bòbiles, 1, de Gavà, us sol·licita el vostre consentiment per fer fotografies i videos vostres i dels vostres fills i publicar-los en el nostre blog i en el nostre perfil de Facebook amb la finalitat de difondre les nostres activitats. En el cas dels vídeos, us informem que aquest seràn publicats a la xarxa YOUTUBE i després inserits dins de les plataformes de comunicació anteriorment indicades.
*
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.