II DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP
Que és el DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?
És un cap de setmana d’activitats d’esquí de muntanya, amb assessorament i formació de Guies d’Alta Muntanya UIAGM. No és una competició.
Les places són limitades?
Si, a 20 persones com a màxim.
Em pot interessar?
Si, si ets practicant de l’esquí de pista i et vols iniciar a l'esquí de muntanya, o ja has començat en l'esquí de muntanya, si t’agrada la natura hivernal, si t’apassiona l’aventura de moure’t amb els esquís per la muntanya, si tens dubtes sobre material, si vols aprendre petits trucs de com bellugar-te amb esquís de muntanya, si vols aprendre diferents tècniques d’aquesta modalitat d’esquí com la seguretat en terreny d’allaus, nivologia i si vols conèixer gent d’aquest ambient.
Quin nivell haig de tenir per assistir al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?
Si ets practicant de l’esquí de pista i et vols iniciar a l'esquí de muntanya, o ja has començat en l'esquí de muntanya però vols perfeccionar el teu nivell en aquest esport en ascens, descens i seguretat, i et consideres esquiador mitjà (ME), podràs gaudir del DYNAFIT X-TOT SKIMO CAMP.

ME – Mitjà Esquiador (Pendents moderades i amples, es requereix poca experiència).
BE – Bon Esquiador (Esquiadors capaços de moure’s en terrenys reduïts, en pendents inferiors a 30º).
MBE – Molt Bon Esquiador (Itinerari d’alta dificultat, amb pendents de fins 40º i pendents obligades i exposades).

Com funciona l’allotjament?
El Xalet UEC de La Molina és un refugi de muntanya amb fàcil accés en cotxe. Les habitacions són compartides. Pots portar el teu propi sac de dormir o llençols, o pots llogar els llençols per 3€. El Xalet UEC disposa de mantes.

Si disposes d'allotjament a la zona, et farem un preu especial al no utilitzar el Xalet UEC de La Molina.

Puc demanar dieta especial al Xalet UEC?
Si. Si tens problemes d’al•lèrgies, o vols dieta vegana o vegetariana ens ho fas saber en el formulari d'inscripcció.
Quin material haig de portar al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?
Has de portar el material per la pràctica de l’esquí de muntanya, a més del casc, grampons, piolet i arnés, ARVA, pala i sonda*.
Una motxilla d’uns 25 a 30 litres, material personal d’una motxilla d’una jornada com aigua, farmaciola personal, roba d’abric a base de capes, guants, ulleres de màscara, paravent, etc.
*Si no disposes d'algún d'aquets elements, contacte amb nosaltres. La botiga Pertot et facilitará a preu especial pel DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP el material que necessitis!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Francesc Xavier Llongueras Orriols. Report Abuse - Terms of Service