Епскиот прашалник на Глобал Гејм Џем Македонија
Здраво џемеру! Добре дојде на квест логот!

Те молам одговори ги овие common прашања за да можеме подобро да се подготвиме и добро да ги испланираме сите ајтеми и ингридијанс за апгрејд на армор, оружја и потки.

Оваа година ќе биде legendary!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и презиме
*
Локација на која ќе учествуваш *
Никнејм со кој сте пријавени на GGJ сајтот
*
ASL? *
pls zts
Дата на раѓање
*
Што знаеш, може ќе ти честитаме роденден!
MM
/
DD
/
YYYY
Твојот email
*
Ветуваме нема да спамираме!
Твојот телефонски број
*
Нема да ти титкаме и дишеме на слушалка.
Во која големина на маица се осеќаш комотно?
*
Нема потреба од килажа.
Required
Каква храна претпочиташ за време на џемањето?
*
Какви игри играш?
*
Струка, односно каква улога ќе грабнеш на GGJM?
*
Дали доаѓаш сам или со тим?
*
Доколку си со тим, напиши го името на тимот.
Дали си вработен/а?
*
Напиши ја компанијата и позицијата, во спротивно напиши каде си СТУДЕНТ или УЧЕНИК. tnx
Коментар за нешто што сме заборавиле да прашаме или сугестија?
И за крај...
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ГГ Шарено. Report Abuse