Enquête (nieuwe) leden Nederlandse Folkboot Club (NFC)
Beste Folkboot liefhebber,

In de afgelopen jaren is het helaas langzaam stil geworden rondom de Nederlandse Folkboot Club (NFC). Afgelopen winter, na een oproep via Facebook van het huidige bestuur, hebben een viertal Folkboot-zeilers het initiatief genomen om in de vereniging weer nieuw leven in te blazen.

Na een gesprek met het huidige bestuur en het opnieuw in de lucht krijgen van de website, zijn wij ondergetekenden van mening dat wij eerst de (nieuwe) leden een aantal essentiële vragen moeten stellen. Deze vragen gaan over het doel van de vereniging, of u nog lid wilt zijn of wilt worden, de hoogte van de contributie, uw goedkeur voor het vaststellen van de nieuwe bestuursleden en het verzamelen van de benodigde persoonlijke- en scheepsgegevens om de ledenadministratie te actualiseren.

Hiervoor hebben we deze online enquête opgesteld, die wij u vragen in te vullen zodat wij antwoord krijgen op deze vragen. Ook als u geen lid meer wilt blijven, zouden wij het op prijs stellen als u de enquête toch (gedeeltelijk) in wilt vullen. Dan kunnen wij u gegevens ook netjes uit de ledenadministratie verwijderen.

De ledenadministratie is in de afgelopen jaren niet meer bijgewerkt, ongetwijfeld zijn er (oud) leden benaderd die reeds hun lidmaatschap hebben opgezegd, onze excuses voor het opnieuw benaderen.

Met het actualiseren van de ledenadministratie willen we natuurlijk ook voldoen aan de regels van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). We vragen dus alleen gegevens die strikt noodzakelijk zijn voor het bijwerken van de administratie. Als u geen lid meer wilt zijn, zullen wij uw gegevens verwijderen uit de administratie. Met het invullen van de enquête vragen wij uw toestemming voor het verwerken en opslaan van uw gegevens in de ledenadministratie, dan wel het verwijderen van u gegevens uit de ledenadministratie indien u geen lid meer wilt zijn. Via onderstaande link is onze volledige privacyverklaring te lezen.

link:
https://folkboot.nl/wp-content/uploads/2021/02/Privacystatement-NFC-Januari-2021.pdf

Na het verzamelen van alle antwoorden zullen wij de uitkomst van de enquête en de vervolgstappen met de (nieuwe) leden delen.

Wij horen graag van u,

Vier Folkboot liefhebbers;

André Vaders
Tamar Holtslag
Hans van Haastrecht
Yuri Nieuwenhuizen

Bestuur@folkboot.nl
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy