Ügyelet kérése a Szigetiben
Tisztelt Szülők!

Kérem, hogy ezen a felületen jelezzék igényüket a rendkívüli iskola ügyeletre!
Kérem, hogy az alábbi tájékoztató figyelmesen olvassa el!
Tájékoztatás nyilatkozattételhez
Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) Korm. rendeletben kihirdette a Magyarországot érintő vészhelyzetet, melynek oka a COVID-19, koronavírus miatt megjelent tömeges megbetegedést okozó járvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása.
Magyarország Kormánya a 1102/2020. (III.14.) Kormányhatározatában 2020. március 16-tól bevezette a digitális munkarendet a köznevelési intézményekben. A határozat értelmében a digitális tananyag átadása személyes találkozást nem igénylő kapcsolatban, tantermen kívüli, digitális munkarendben valósul meg (1. a)-b) bekezdés).
A határozat rendelkezik a szülők indokolt igényei alapján megszervezett, tanulók számára biztosítható kiscsoportos felügyeletről.
Az intézményi felügyeletet igénylése akkor minősül indokoltnak, ha
a) *a szülő/gondviselő munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához, vagy
b) a gyermek valamennyi szülője / gondviselője vonatkozásában a munkáltató írásban igazolja, hogy nem tudja a szülő / gondviselő számára biztosítani az otthoni munkavégzést, vagy
c) olyan hitelesen igazolt egyedi, rendkívüli körülmény merül fel, amelyben a tanuló intézményen kívüli felügyelete semmilyen formában nem oldható meg.
A Tankerületi Központ a tanulók felügyeletét illetékességi területén megszervezi, melybe bevonhatók a nem állami fenntartású köznevelési intézmények is.
A kiscsoportos felügyelet estén magasabb a fertőzésveszély, mint ha a tanuló otthoni környezetben marad! A járvány megfékezésére tett intézkedések csak akkor lehetnek eredményesek, ha azt minden állampolgár magára nézve is felelőségteljesen hajtja végre!

*Az a) pontban foglalt esetben a munkáltatói igazolás nem szükséges! (pl.: eü.-ben, kereskedelemben, rendvédelmi szervnél dolgozók stb.)
Ügyeleti helyszín
Jelen helyzetben a Tankerület döntése:
Mivel a jelenleg beérkezett szülői igények alapján a Tankerület egyik intézményében sem kértek ügyeleti ellátást, így a tanulók felügyeletére 2020. április 14-április 17-ig nincs kijelölt ügyeletes iskola.

Amennyiben a jövő hét (04.15-17.) folyamán mégis felmerülne az ügyeleti igény erre az időszakra, kérem azt azonnal jelezze! Ebben az esetben az ügyeletet kérő tanuló intézményének kell biztosítania a felügyeletet!
Ügyeleti igénylés leadási határideje
Minden hét csütörtök reggel 8 óra!
Egy héttel előtte be kell jelenteni az igényüket!
Teljes hétre előre jelezze az ügyeleti igényét!
Az ügyeleti igény jelzése mindig a tanuló saját intézményeben történjen!
Étkezés
Fontos, hogy ha nem jelzi időben igényét, az első napon az étkezést nem biztos, hogy tudja biztosítani az önkormányzat.
NYILATKOZAT - MUNKÁLTATÓI IGAZOLÁS letöltése
Kérem a szülőket, hogy az alábbi linken elérhető Nyilatkozatot és Munkáltatói igazolást kitöltve vigyék magukkal az első ügyeleti napra a kijelölt intézménybe és ott adják le!

https://drive.google.com/open?id=1jGree2WBuMA0cBIL6lI3d46KcYkjzk0m
Szülő, gondviselő neve *
Your answer
Szülő, gondviselő elérhetősége (telefonszám)
Your answer
Tanuló neve *
Your answer
Tanuló osztálya *
Mely napokra kéri az ügyeletet? *
Kérem, hogy pontosan írja le az ügyeleti napok dátumait! Fontos, hogy itt csak a jövő heti ügyeletet jelezze előre csütörtök reggel 8 óráig!
Your answer
Ki viheti el az iskolából a gyermeket?
Your answer
Egyéb fontos információk az ügyelethez!
Kérem, hogy amit fontosnak tart az ügyelettel kapcsolatban ide írja le!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Újpesti Szigeti József Utcai Általános Iskola. Report Abuse