Telinevoimistelu syksy 2021 / uudet
Voimistelumaailma Oulu ry järjestää tulevana syksynä toimintaa telinevoimistelun harrastajille tytöille, pojille ja aikuisille. Lisäksi tarjolla on TeamGymiä.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
31.7.2021 mennessä ilmoittautujille tarjoamme harjoittelupaikan, joista infotaan 8.8.2021 mennessä.

Syyskausi: 30.8.2021-20.12.2021 (syyskausi on 15-harjoituskertaa)

Kausihinta:
30min 100€
45min 125€
60min 150€
90min 170€
2*viikossa 210€
aikuiset 170€ (60min) / 200€ (90min)

Harjoituspaikat:
Kaakkurin koulu
Ukkometson koulu (Metsokangas)
Toppilan liikuntatalo
Ouluhalli
Linnanmaan liikuntahalli ei ole käytössä, sillä se on valitettavasti 12/2022 asti remontissa. Linnanmaan ryhmien harjoitukset ovat täten Toppilan liikuntatalolla tai Ouluhallilla.

Mikäli lapsesi on kiinnostunut kilpailemisesta tai harjoittelemaan enemmän, kuin 1krt/vko, niin laitathan siitä lisäinfoa! Lisätietoihin on myös hyvä laittaa lapsen muista harrastuksista ja jos on kaveritoiveita.

Tervetuloa iloiseen toimintaan mukaan!

Mukavaa kesän odotusta kaikille!
Voimistelumaailma Oulu ry

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RYHMÄT:
Temppujumppa 30min (aikuinen & lapsi)
Yhteisen lämmittelyn jälkeen kierretään rataa vanhemman kanssa. Radalla on toimintapisteitä niin telinevoimistelusta, kuin myös muuta yleisliikunnasta esim. pallon heittoa.

Ninjagym 45min (4-5v. pojat)
Ryhmän toiminta on tarkoitettu vauhdikkaille pojille, joissa asuu pieni Ninja. Tavoitteena on kuitenkin seikkailujen tiimellyksessä opetella myös telinevoimistelun saloja mm. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, käsinseisontaa, roikuntaa, heiluntaa, hyppimistä ja pomppimista.

Freegym 60min (6-12v. pojat)
Ryhmän toiminta on tarkoitettu vauhdikkaille pojille, jotka eivät malta hidastaa vauhtia polvien ja nilkkojen suoristamiseen, vaan vauhtia ja uskallusta riittää volttien ja kärrynpyörien harjoitteluun, esteiden yli hyppimiseen jne.

Prinsessat 45min (4-5v. tytöt)
Ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita pienille prinsessoille soveltaen. Opetellaan hyppimään, pomppimaan, pyörimään, kierimään, roikkumaan, tasapainoilemaan ja tietenkin kärrynpyöriä, käsinseisontoja ja siltoja unohtamatta.

Jumppakoulu 60min (6-12v. tytöt)
Ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun alkeita ja tutustutaan uusiin ystäviin. Temppuja harjoitellaan yksin, pareittain ja ryhmässä. Jokaisen omia taitoja harjoitellaan aina kärrynpyöristä, arabialaisiin, kieppejä ja heiluntoja unohtamatta. Temput opetellaan teknisesti oikein, jolloin liikkeitä on turvallista harjoitella myös kotioloissa.

Teamgym 2*90min (7-15v. tytöt & pojat)
Teamgym on joukkuelaji, joka pohjautuu akrobatiassa pitkälti telinevoimisteluun. Suorituksia harjoitellaan kolmella telineellä: tanssillinen vapaaohjelma, volttisarjat volttiradalla sekä korkeat voltit trampetilla. Keskeistä osioissa on joukueen voima, joissa volttien on onnistuttava tasaiseen virtaan ja vapaaohjelma vaatii joukkueen saumatonta yhteystyötä. Laji soveltuu sekä tytöille, että pojille.

Opengym 60min (yli 10v., mutta alle 18v.)
Opengym järjestetään ryhmämuotoisena niin, että saat itsellesi uusia taitoja sekä kavereita. Harjoituksissa on yhteinen verryttely sekä lopussa hetki lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Sinulle jää kuitenkin aikaa harjoitella juuri omia taitoja, joihin valmentaja antaa sinulle halutessasi ohjeita onnistuaksesi. Aina on jotain, mitä voi harjoitella hieman paremmaksi!

Aikuiset 60min/90min (yli 15v.)
Ryhmässä harjoitellaan telinevoimistelun akrobatiaa aina oman taitotason mukaisesti. Jokaisella voi olla omia henkilökohtaisia tavoitteita, joita kohti harjoitellaan määrätietoisesti. Tunti sisältää lämmittelyn, telineharjoittelun sekä lopussa lyhyen lihaskunnon ja liikkuvuusharjoittelun. Liikkeet harjoitellaan turvallisesti teknisesti oikein liikkuvuutesi ja voimatasosi huomioiden.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Haluaisin osallistua: *
Voimistelijan sukunimi *
 Voimistelijan etunimi *
Voimistelijan syntymävuosi *
Harjoituspaikkatoive *
Required
Voimistelijan huoltajan nimi *
Voimistelijan huoltajan puhelinnumero *
Voimistelijan huoltajan katuosoite (+postinumero) *
Muuta palautetta (toiveita, haaveita, murheita, huolia jne.) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy