Ilmoittautuminen peliohjelmoinnin työpajaan
Peliohjelmoinnin työpajassa pääset ohjelmoimaan oman pelin. Ohjelmoimalla Pong-pelin opit perusteita pelisuunnittelun ja -kehityksen logiikasta, Python-ohjelmointikielestä ja ohjelmoinnissa hyödynnettävistä valmiskirjastoista, kuten Pygame, minkä johdosta kaikkea koodia ei tarvitse kirjoittaa itse.

Lähtötasovaatimuksia osallistumiseen ei ole, sillä työpajassa lähdetään liikkeelle perusteista. Python sopii hyvin ensimmäiseksi opittavaksi ohjelmointikieleksi, koska sen koodi on hyvin yksinkertaista ja minimalista. Pygamea hyödyntämällä peliin saa vaivattomasti hieman toiminnallisuutta, jota edistyneessä pelikehityksessä käytettävät pelimoottorit yleensä tarjoavat (fysiikkamoottori, grafiikka, animaatiot, äänet jne) ja samalla opitaan koodin toimintalogiikkaa.

Työpajan jälkeen voit jatkaa ohjelmointia ja oppimista Pythonin parissa. Mikäli olet erityisen kiinnostunut juuri peliohjelmoinnista niin Pythonin osaamisesta on hyötyä myös muiden peliohjelmoinnissa käytettävien kielien oppimisessa. Python antaa sinulle hyvät lähtökohdat esimerkiksi Unityn ja C#-kielen opettelun aloittamiseen.

Kuhunkin työpajaan mahtuu mukaan 10 opiskelijaa. Vinkkaa kaverille ja ilmoittautukaa yhdessä!
Haluan osallistua seuraavaan työpajaan: *
1. Etu- ja sukunimesi? *
2. Lukiosi nimi? *
3. Lukion vuosikurssisi? *
4. Sukupuolesi? *
5. Sähköpostiosoite, johon voimme lähettää ohjeet työpajaan osallistumista varten? *
Tietosuojaseloste *
Buutti Oy säilyttää ja käsittelee ilmoittautumisen yhteydessä saatuja henkilötietoja voimassa olevien lakien ja säädösten mukaisesti (EU tietosuoja-asetus GDPR 2016/679, EU tietosuojadirektiivi 2016/680 sekä 1.1.2019 voimaantullut Tietosuojalaki 1050/2018).

Buutin rekisteriseloste: https://buuttiedu.com/tietosuojaseloste-lyhennelma/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of buutti. Report Abuse