Registratie Webinar: 2021, het jaar van het spoor?
Woensdag 24 februari 12u30 tot 13u30.

De Europese Commissie heeft 2021 gedoopt tot Jaar van het Spoor. Er komen evenementen en campagnes die het bewustzijn moeten verhogen over de helende impact van meer trein en minder vliegtuig op het klimaat. Good practices zullen uit¬gewisseld worden, en ‘innovatieve projecten’ bestudeerd. In onze volgende TML Talk nemen we het spoor onder de loep. Freke Caset, postdoctoraal onderzoeker aan de UGent en collega Christophe Heyndrickx, onderzoeker bij TMLeuven gaan dieper in op de kansen voor personen- en goederenvervoer, de innovatieagenda én het potentieel van de stationsomgeving.

Tijdens een interactieve webinar geven Freke Case (UGent) en Christophe Heyndrickx (TML) tekst en uitleg. Wouter Florizoone (TML) is moderator.

Deelnameprijs: Gratis mits inschrijving. Na inschrijving bezorgen we u de digitale link.
Uiterste inschrijvingsdatum : 23/02/20.

Social media: #TMLTalks

Foto's: Tijdens en na het event zullen we een aantal foto’s van sprekers en publiek posten via onze eigen communicatiekanalen. Door u in te schrijven voor dit event verklaart u daarmee akkoord te gaan.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Transport & Mobility Leuven (hoofdzetel: Diestsesteenweg 57 - 3010 Kessel-Lo), voor de organisatie van de evenementen waarvoor u zich inschrijft. Als u de optie aanvinkt dat u verdere uitnodigingen wilt ontvangen voor volgende TML Talks, dan worden ze ook daarvoor gebruikt, op basis van de contractuele relatie als gevolg van die registratie. Indien u deze uitnodigingen niet langer wenst te ontvangen, informatie wilt vragen over de gegevens die we verwerken, ze wilt verbeteren of laten wissen, kunt u ons contacteren op info@tmleuven.be


Voornaam *
Achternaam *
E-mail *
Organisatie *
Functie *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy